Tényleg csak kihasználja? Máris gyűlölik Christina Aguilera új pasiját

Christina Aguilera a legfrissebb hírek szerint bepasizott, ám a férfi állítólag csak érdekből van vele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egész Hollywoodot megdöbbentette, amikor október 12-én Christina Aguilera hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint férjével, Jordan Bratmannel úgy döntöttek, hogy közel öt év házasság után külön utakon folytatják.

Két nappal később a 29 éves amerikai énekesnő beadta a válókeresetet, ám szakításuk konkrét okáról egyikük sem nyilatkozott - állítólag hónapokkal ezelőtt elhidegültek egymástól, és már nem is éltek együtt.

Nő helyett végül pasi

A Mickey Mouse Club egykori gyereksztárját - aki előszeretettel hangoztatta biszexualitását - azóta hírbe hozták Lindsay Lohan exkedvesésel, Samantha Ronsonnal, ám a legfrissebb hírek szerint egy pasi oldalán találta meg a boldogságot.

A Star magazin úgy tudja, hogy a Grammy-díjas énekesnőt Matthew Ruther hálózta be, akivel februárban ismerkedett meg a Díva című zenés film forgatásán, románcukat pedig egészen mostanáig titokban tartották.

A bulvárlap beszámolója szerint szeptemberben fordultak komolyra közöttük a dolgok, néhány napja pedig már kézenfogva jelentek meg együtt, arról nem is beszélve, hogy hálaadás napján egy vörös rózsát kapott Xtina új pasijától.

Haszonleső nőcsábász

A megnyugtató látszat ellenére sokan nincsenek meggyőződve arról, hogy Aguilera a megfelelő társat választotta a produkciós vezetőként dolgozó férfi személyében, aki közismerten nagy nőcsábász hírében áll.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bennfentesek elmondása szerint Matthew Ruther ugyanis kizárólag az érvényesülés miatt van együtt Christinával, és gőzerővel építi ki a kapcsolatot azokkal a hírességekkel, akiket a fiatal popdíva mutat be neki.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Anyagilag teljesen leégett. Matt korábban egy ócska lakásban élt a szobatársaival, most pedig minden estét Christina Beverly Hills-i lakosztályában tölt. Christina most nagyon törékeny, és nem lát tisztán, mindenki aggódik érte - fejtette ki véleményét egy bennfentes a lapnak.

Ezt is szeretjük