Súlyos alkoholizmussal küzd az Amerikai pite szívtiprója

Chris Klein szóvivője szerint belátta, hogy egyedül nem tud megbirkózni az itallal, ezért a rehab mellett döntött.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek végén óriási durranás volt az Amerikai pite című tinivígjáték, amely számos fiatal színésznek alapozta meg a hírnevét és a népszerűségét. Ám a film szereplői közül azóta csak kevesen tudták kibontakoztatni karrierjüket.

Chris Kleinnak sem sikerült befutnia, pedig Chris Oz Ostreicher megformálójának is volt esélye arra, hogy feljebb lépjen a hollywoodi színészek ranglétráján - többnyire csak feledhető filmek mellékszerepeiben láthattuk.

Ittasan vezetett kétszer

Alakításai helyett Klein az elmúlt évek során többnyire magánéletével és részegen okozott botrányaival hívta fel magára a figyelmet. A 31 éves amerikai színészt először 2005. február 5-én tartóztatták le ittas vezetésért San Diegóban, az eset pedig néhány napja megismétlődött.

2010. június 16-án Los Angelesben olyan részegen ült a volán mögé, hogy gépkocsiját képtelen volt egyetlen sávban tartani. A TMZ értesülései szerint a sztárt őrizetbe vették, és nem állt ellen a rendőröknek a helyszínen.

Megpróbál leszokni

Chris Klein az esetet követően belátta, hogy alaposan meggyűlt a baja az alkohollal, ezért úgy döntött, hogy önként megy elvonóra. Június 21-én jelentette be szóvivője, hogy egy 30 napos terápián vesz részt a Cirque Lodge nevezetű intézményben.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A legutóbbi események kapcsán Chris arra kényszerült, hogy tisztán lássa azt a problémát, amellyel évek óta küzd.

Megértette, hogy ezzel egyedül nem fog tudni megbirkózni, ezért kért szakmai segítséget - nyilatkozta Klein szóvivője.

Ezt is szeretjük