Íme, a 2010-es év nője a Glamour szerint

Rá gondoltál volna?

Kedden este tartották meg Londonban a Glamour-gálát, ahol Cheryl Cole vehette át az év nőjének járó díjat.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2010. június 8-án, kedden este tartották meg a londoni Berkeley Square Gardensben a Glamour díjátadó gáláját, adta hírül az Evening Standard. A fényűző ceremónián számos híresség tiszteletét tette, többek között Nicole Richie, Lily Allen és Kelly Rowland.

Az est csúcspontja természetesen az volt, amikor átadták az év nőjének járó díjat, amelyet nem más vehetett át, mint Cheryl Cole. A 26 éves brit énekesnőnek a Szex és New York jóképű sztárja, Jason Lewis nyújtotta át a szobrot.

Álmodni sem mert erről

- Tegyetek fel a színpadra egy mikrofonnal és némi zenével, és ott leszek egész nap, de számomra ez most egy igazán meglepő élmény. Négy-öt évvel ezelőtt álmodni se mertem volna, hogy ilyen ragyogó hölgyek között lehetek majd - mondta a vendégeknek Cole.

A Girls Aloud együttes egykori énekesnője igazán lenyűgözően festett a vörös szőnyegen, nem véletlen tehát, hogy ő érdemelte ki az év nőjének járó díjat. A divatcégek is lecsaptak rá, tavaly például ő lett a L’Oréal hivatalos reklámarca.

Több díjat is kiosztottak

A gálán Dannii Minogue az év tévés személyiségének járó díjat vehette át, míg az X-Factor győztese, Alexandra Burke az év felfedezettje lett. Billie Pipert az év televíziós színésznőjének, Nicole Richie-t pedig az év vállalkozójának szavazták meg.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cheryl Cole debütáló szólólemeze 3 Words címmel jelent meg 2009-ben, és két hétig volt a slágerlisták élén.

Az énekesnő jelenleg második albumán dolgozik, amelyen várhatóan több sztár is - köztük Rihanna és Usher - is közreműködik majd egy-egy dal erejéig.

Ezt is szeretjük