Vége az átalakulásnak! Cher lánya most már igazi férfi

Chaz - korábban Chastity - Bono két évvel ezelőtt kezdte meg átalakulását, amely során férfiból nővé vált.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla tavaly nyáron, mikor kiderült, hogy Cher lánya, Chastity Bono úgy döntött, férfivá operáltatja magát. A 2009-es hírek szerint a 41 éves Chastity teljes nemátalakító folyamata akkor már javában zajlott, 2008 júniusában kezdett ugyanis hormonokat szedni.

A melegek, leszbikusok és biszexuálisok jogaiért küzdő híresség akkor azt kérte a médiától, hogy ez idő alatt tartsák tiszteletben magánéletét, és hozzátette, hogy nem ad egyetlen interjút sem. Ennek ellenére 2009 októberében sikerült az egyik lesifotósnak lekapnia a férfias vonásokkal rendelkező Chastityt, aki időközben a hímnemű Chaz keresztnevet vette fel.

Visszafordíthatatlan operációt hajtottak rajta végre

A TMZ legfrissebb értesülései szerint a közelmúltban véget ért Chaz átalakulása, a népszerű sztárblog birtokába került ugyanis egy bírósági dokumentum, amely újabb információkkal szolgált a nemcsere kapcsán.

Az iratból kiderül, hogy dr. Michael Brownstein 2009. szeptember 23-án egy olyan műtétet végzett el páciensén, amely visszafordíthatatlanul nőiből férfivé változtatta Chaz Bono nemiségének legfontosabb jegyeit. Az operáció pontos részleteire nem derült fény, de a sebész szerint ezzel a végéhez érkezett Chaz Bono átalakulása.

Jogilag is férfi szeretne lenni

Az immáron férfivá operált híresség azonnal be is nyújtott egy kérvényt, amelyben azt kéri, hogy a biológiai neme mostantól hivatalosan is férfi legyen.

Míg hazánkban többnyire azt sem merik bevallani az ismert személyiségek, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, addig a 20. század során többen is beírták a nevüket a történelembe azzal, hogy megváltoztatták a nemüket.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az elsők között volt Lili Elbe, akiről jelenleg életrajzi filmet forgatnak Nicole Kidman főszereplésével.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Christine Jorgensen előadóművész és Renée Richards teniszező is nemet cserélt, néhány éve pedig Larry Wachowski, a Mátrix társrendezője döntött úgy, hogy nőként szeretne élni.
Ezt is szeretjük