Bombanőként tér vissza Charlotte Church

Az angyalhangú gyereksztár

Charlotte Church öt évvel ezelőtt adott ki utoljára albumot, azóta jobbára a családjának és gyerekeinek élt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlotte Church élete hatalmasat változott, amióta a boltok polcaira került utolsó albuma.

A 2005-ös Tissues and Issues-t követően megszült két gyerkőcöt, szakított vőlegényével, Gavin Hensonnal, és kemény munka árán megszabadult a plusz kilóitól.

Kétgyerekes anyuka lett

Így aztán nem csoda, ha nemcsak bombázó alakját mutatta meg, hanem azon is ügyködött, hogy új dalok formájában megossza rajongóival mindazokat a tapasztalatokat, melyekre az évek során szert tett.

- Az, hogy ismét visszatérjek a showbizniszbe a gyerekek meg minden után, kicsit ijesztő elképzelés volt. De végső soron a zene és az éneklés az, amihez értek, és azt hiszem, mindig is szenvedéllyel fogok viszonyulni hozzá - árulta el.

- Persze - folytatta - azért ideges vagyok egy kicsit, hogy ne legyek nagyon más, mint amilyennek megszoktak az emberek, mindenesetre szeretnénk olyan hangzást létrehozni, amit mindenki élvezettel hallgat.

Új dalok az életéről

Az egykor angyalhangú gyereksztárként befutó énekesnő egyébként november elsejére tervezi az új dalokat bemutató lemez, a Back to Scratch megjelenését.

http://www.youtube.com/watch#!v=v09QyG2LWKo&feature=related

A várva várt korongon olyan neves producerek és dalszövegírók működtek közte, mint Luke Laird, Patrick Davis, Martin Terefe és Sacha Skarbek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A 24 éves énekesnő azt is elmesélte, a dalok egyike édesanyjához, egy másik pedig a lányához szól, de feldolgozta szerelmi kapcsolatának kudarcát is.

Ezt is szeretjük