Ez tényleg rémisztő! Csont és bőrré fogyott a Victoria's Secret modellje

Candice Swanepoel a cég egyik legnépszerűbb modellje, és úgy néz ki, mint egy két lábon járó csontváz.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szupermodellek világában időről időre mindig felhívja valaki magára a közvélemény figyelmét anorexiagyanús alakjával, ami nem meglepő, hiszen ebben a szakmában már egy kis testsúlyfeleslegért is azonnali kiközösítés jár.

Alig néhány napja láttak napvilágot Candice Swanepoelról azok az ijesztő fényképek, amelyek a Victoria's Secret legújabb fürdőruha-kollekciójának fotózásán készültek a Los Angeles-i Mondrian szállodában.

Aggasztóan soványnak tűnt

A 22 éves dél-afrikai szupermodell Alessandra Ambrosio és Adriana Lima között pózolt. Még pálcikavékony kolléganői mellett is olyan aggasztóan soványnak tűnt, amilyenhez hasonlóval az elmúlt hónapok során nem igazán találkozhattunk.

A képek tanúsága szerint testsúlya jelentős mértékben csökkent az elmúlt hónapok során - nem véletlen, hogy alakját össze sem lehet hasonlítani azzal, amit a világmárka Valentin-napi kampányfotóin láthattunk idén januárban.

Candice Swanepoelt meglepően fiatal kora ellenére már a Victoria's Secret egyik legnépszerűbb modelljeként tartják számon, pedig csak tavaly csatlakozott a cég gyönyörű angyalaihoz.

A katalógus címlapjára került

Sikeréről sok mindent elárul, hogy ő került a Victoria's Secret 2011-es fürdőruha-katalógusának címlapjára, de szerepelt már a Vogue és az ELLE borítóján is, a kifutón pedig Tommy Hilfiger és Dolce & Gabbana ruháit is viselte már.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom

1977-es megalapítása óta töretlen a cég sikere, egykoron pedig azzal váltak híressé, hogy nőies idomokkal megáldott modellekkel reklámozták világszerte óriási népszerűségnek örvendő fehérneműiket és fürdőruháikat.

Az elmúlt években viszont sokan kritizálták a Victoria's Secretet, amiért eltávolodtak ettől a szemlélettől, és Heidi Klum, Naomi Campbell és Tyra Banks helyett csontsovány modelleket küldenek a kifutóra.

Ezt is szeretjük