Kíméletlenül rátámadt a lesifotósra Bruce Willis

Úgy tűnik, hogy Bruce Willisnek egy cseppet sincs ínyére, ha túlságosan közel merészkednek hozzá a paparazzik.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ráncaival is női szíveket megdobogtató Bruce Willis megelégelte, hogy lépten-nyomon vakuk kereszttüzében élje mindennapjait. A szemfüles fotós merész húzását, pofon helyett egy kiadós locsolással jutalmazta a feldühödött sztár.

Az ominózus esetek

Egy másik alkalommal szintén nyakon öntött egy kéretlen kattintgatót, amikor a kórházból tartott hazafelé autójával. Annak ellenére, hogy nem erőszakos cselekedetről volt szó, a színész írásban kért bocsánatot az esetleges kellemetlenségekért.

A valóságban józan gondolkodású, szilárd jellemű férfi saját bevallása szerint megbukott férjként és apaként is. Demi Moore-ral való válása után volt két röpke románca, Brooke Burnst-öt pedig el is jegyezte, de a majdnem frigy csupán 10 hónapig tartott.

Bár még nem sikerült végleg elköteleznie magát, mégis úgy érzi, egy igazi család és néhány gyermek teljesítené ki igazán boldogságát.

Filmek és hétköznapok

Miután 1957-ben elbocsátották a seregből, gyári munkásként és hegesztőként dolgozott. A fiatal Bruce gyakran eljárt otthonról, de dadogása megakadályozta, hogy beilleszkedjen társai közé.

Középiskolás évei alatt kezdett el érdeklődni a színjátszás iránt. Tagja volt a drámaszakkörnek és szép lassan dadogásától is megszabadult.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az érettségit követően biztonsági őrként vállalt munkát, de társa halála után úgy döntött inkább biztonságosabb foglalkozást választ. Ekkor kezdett el bárokban zenélni harmonikásként a Loose Goose nevű bandában.

Ezzel egy időben visszatért a színészethez és szerepet kapott a Heaven and Earth című produkcióban, majd a Simlis és a Szende című sorozatban. Innen már egyenes út vezetett az olyan nagy sikerű mozifilmek világába, mint a Hatodik érzék, az Armageddon és a Die Hard sorozat.

Ezt is szeretjük