Nem csinál belőle titkot! Plasztikai sebésznél járt a TV2 csinos sztárja

Brózik Klári, a Jóban Rosszban színésznője nemrégiben felkeresett egy plasztikai sebészt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly nyáron adtunk hírt arról, hogy Bálizs Anett, a Jóban Rosszban Fanni nővére megműttette az orrát, miután elégedetlen volt a kinézetével.

Szorcsik H. Viki és Brózik Klári a Jóban Rosszban 6. születésnapi partiján

Nemrégiben pedig a TV2 népszerű sorozatának egy másik színésznője, Brózik Klári járt plasztikai sebésznél. Ám, mint kiderült, a bájos sztárnak egyelőre nincs szándékában változtatni magán, pusztán egy új technikát ismertettek meg vele a klinikán.

Csak elméletben

Ennek lényege, hogy a leendő páciensnek 3D-ben mutatják meg a testét jelenlegi állapotában, illetve azt is, miként nézne ki egy szépészeti beavatkozás után. Klárinak például orrsövényferdülése van, így megnézhette, milyen lenne, ha az orrát korrigálnák.

- Hát az mindig érdekli az embert, hogy milyen lenne, ha, de az már egy következő döntés, hogy be is vállalunk-e egy beavatkozást - mesélte a harmincéves színésznő a Tabu TV-nek.

Azt is elárulta, szerinte többféle okból is kés alá feküdhet valaki: az esztétikai okok mellett elképzelhető, hogy egyszerűen csak hasonlítani szeretne egy hírességre, esetleg egy balesetet vagy betegséget követően szánja rá magát adott ember a plasztikai műtétre.

Nem tudja, mit hoz a jövő

Sőt, előfordulhat, hogy egy férfimagazin ajánlja fel a beavatkozáshoz szükséges pénzt, csak hogy a fotózni kívánt hölgy nagyobb mellmérettel rendelkezzen. Brózik Klári azonban úgy véli, ilyen módon őt nem lehetne semmi hasonlóra rávenni, bármilyen busásan megfizetnék.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ellenben nem zárkózik el teljesen a plasztikai műtéttől, hiszen elképzelhetőnek tartja, hogy néhány gyerkőc szülése után esetleg mégiscsak kés alá feküdne, ha nem tudná elfogadni megváltozott testét, vallotta be a Tabu TV riportjában.

Klári egyébként a kezdetektől alakítja Margitot a Jóban Rosszban sorozatban, mely nemrégiben ünnepelte hatodik születésnapját.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Egy nagy családként funkcionálunk mi, a színészek és az egész stáb. Egy közösség, ahová már hat éve tartozom, és ahol a közösség tesz az egyénért, és fordítva. Itt mindenki segít mindenkin, és ez jó érzés. Sok emlék fűződik a Jóban Rosszban-hoz, ráadásul a sorozatnak köszönhetek több barátságot és értékes kapcsolatot is - nyilatkozta az évforduló kapcsán a színésznő.

Fotó: RedLemon; tv2.hu.

Ezt is szeretjük