Megdöbbentően csúnya smink nélkül Brooke Shields

A leleplező fotón jól látszik, hogy szépségápolási szerek nélkül Brooke Shields sem valami bombázó.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok nagy hibát követnek el, ha smink nélkül, csapzottan merészkednek ki az utcára, ugyanis a lesifotósok ma már mindenhol ott bujkálnak a megfelelő pillanatra várva, hogy lekaphassák őket.


Így járt pórul az egykori gyerekszínész és legendás modell, Brooke Shields is, akit talán éppen egy rossz napján kapott lencsevégre valamelyik leselkedő paparazzo.

Nem festett valami jól

A színésznő ugyanis enyhén szólva is elég csapzottan nézett ki, sápadt arca és vastag szemöldöke pedig csak tovább rontotta az amúgy sem kellemes összhatást, már ami a megjelenését illeti.

Persze a sztárok is csak emberek, mégis igazán sok meglepetést tartogatnak az ehhez hasonló fotók, amelyeken látszólagos hibátlanságukat megcáfolva felfedik valódi arcukat.

Ezek az arcok pedig hétköznapi arcok, zsíros, pattanásos bőrrel, karikás szemekkel – vagyis szöges ellentétei annak, ahogyan nap mint nap látjuk őket a magazinokban és a tévében.

Brooke Shields szépsége és tehetsége kétségbevonhatatlan, hiszen a 44 éves sztár mögött komoly karrier áll, melyet nem kevés botrány tett színesebbé.

1980-ban például Shields történelmet írt azzal, hogy ő volt a legfiatalabb lány, aki a híres Vogue magazin címlapjára került – 14 éves volt ekkor!

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom
Első komolyabb szerepére sem kellett azonban sokáig várnia. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Csinos kislányban ugyanis több pikáns jelenetet is bevállalt, ám mivel még a 12. életévét sem töltötte be, Louis Malle rendezőt gyerekpornográfiával vádolták meg.
Ezt is szeretjük