Életveszélybe került Britney Spears

Egy héttel hamarabb kiengedték a kórházból Britney Spearst, akit a lesifotósok üldözőjelenet kíséretében követtek végig a városon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A január folyamán mentális problémái miatt kétszer is kórházba került énekesnőt orvosai kérése ellenére engedték el az egyetemi klinika pszichiátriai osztályáról.

Britney szülei és a kontrollokat végző szakorvos a benntartás mellett szavaztak, de a bíróság velük szemben úgy döntött, hogy nincs megfelelő indok a popsztár további gyógykezelésére.

Az énekesnőt a 14 napos elzárás szabályai szerint megvizsgálja időnként egy bírósági képviselő is, hogy szükséges-e a további kezelés. Mivel most a bírósági ember és az orvosok ellentétes véleményen voltak, egy ügyvédet hívtak döntőbírónak, ő pedig a szabadon engedést javasolta.

- Tipikusan az az eset, amikor a törvény szembekerül a szakemberekkel. Egy ügyvéd felülbírálhatja az orvosi döntést, ami elég furcsa – mondta Terry K. Wassermann, egy Los Angeles-i ügyvéd.

Végighajszolták a városon a lesifotósok

A távozó énekesnő Mercedesét paparazzik tucatjai vették körül, majd az autóra ragadva egész nap követték Britneyt. A közlekedési szabályokat rendszeresen áthágó fotósok közül megint letartóztatott néhányat a Los Angeles-i rendőrség.

Míg az énekesnő otthonába tartott, szülei közös közleményt adtak ki, melyben aggodalmuknak adtak hangot:
- Rendkívüli módon aggódunk lányunk biztonságáért, és meggyőződésünk, hogy az élete jelenleg veszélyben forog.

Britney Spears élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
A bíróság gondviselőt nevezett ki mellé, de mind ezt, mind a szakorvosok véleményét semmibe vették, mikor kiengedték a kórházból. Kérjük a bíróságot, hogy szerezzen érvényt a határozatainak, mert csak így kerülhetünk el egy esetleges tragédiát – írták.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Britney február 14-ig egész biztosan apja felügyelete alatt áll, ez idő alatt vagyona felett Jamie Spears rendelkezhet.

Ezt is szeretjük