Megható! Alamizsnaként láthatást kapott Britney Spears

Britney Spears és képviselői megállapodtak Kevin Federline jogi csapatával egy gyerekláthatási tervről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britneytől két kórházi kezelése után mentális állapotára hivatkozva végleg megvonta a bíróság gyermekeinek láthatását, így aztán nem volt más választása, mint volt férjénél, Kevin Federline-nál megtörni a jeget. Ez úgy tűnik, sikerült is neki, lévén január 3-a után ismét találkozhatott fiaival.

Britney és K-Fed képviselői hosszas tárgyalások után megállapodtak, így a pop-roncs ma már második alkalommal tölthetett el néhány órát a gyerekekkel, természetesen felügyelet mellett.

Pszichiátere is felügyeli a láthatást

Kevin házából először szombaton reggel vitte el a gyerekeket Britney apja és pszichiátere, akik a láthatás alatt mindvégig felügyelték a dolgokat.

- Az igazi hőse az ügynek Britney apja, Jamie. Rengeteget küzdött azért, hogy elintézze ismét a láthatást. Az, hogy Britney az ő felügyelete alá került, sokat segített a megegyezésben – mondta a Spears-család egyik barátja a People-nek.

Britney számára is öröm volt, hogy gyermekei egy kis időt vele tölthetnek, azonban pszichiátere szerint ez kettős élű játék.

Az énekesnő lelki állapota helyre is billenhet a villámlátogatástól, de ugyanakkor akár rosszabbodhat is hosszútávon, hiszen még inkább ráébred a gyermekei visszaküldése után, hogy mit vesztett.

Britney az utóbbi hónapokban nem csak gyermekei felügyeletét vesztette el, hanem minden szabadságjogainak egy részét is, hiszen a bíróság törvényes felügyelőt nevezett ki mellé.

Britney Spears élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Innentől kezdve Britney törvényes jogi gyámja édesapja és bátyja, akik egyben a popsztár hatalmas, mintegy százmillió dolláros vagyonát is kezelik, teljes jogosultsággal. Britneyre egyelőre testőrök vigyáznak, és csak valamelyik szülő kíséretében mozdulhat ki otthonról.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A döntés persze nem mindenkinek tetszik: egy Jon Eardley nevű ügyvéd megtámadta a gyámsági határozatot azzal az indoklással, hogy az énekesnő állampolgári jogait korlátozzák. Eardley nem tudott megfelelő bizonyítékokat produkálni határidőre, így a bíróság valószínűleg nem veszi figyelembe tiltakozását.

Ezt is szeretjük