Igazi meglepetés! A Beverly Hills 90210 szívtiprója Marcia Cross fejét csavarta el

A jóképű hódító, Brian Austin Green jelenleg a Lila akác közben udvarol.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hölgyek most biztosan elégedetten dőlnek hátra a váratlan hír hallatán: a 37 éves Brian Austin Green ugyanis egy új lakót alakít a Született feleségek legújabb epizódjában.

A népszerű szívtipró egy egyedülálló férfit játszik a világ egyik legsikeresebb sorozatában, akik bizony nem csak Bree-re, hanem egy másik született feleségre is könyörtelenül kiveti a hálóját.

Nem csak epizódszerep

A szeptemberben indult legújabb évadban az amerikai nézők már láthattak izgalmas jeleneteket Greennel és a nála tíz évvel idősebb Cross-szal. A készítők választása érthető, hiszen véleményük szerint Greenből olyan szexualitás sugárzik, amire igazán nehéz nemet mondani.

Brian Austin Green tulajdonképpen azért érkezik a Lila akác közbe, hogy felrázza egy kicsit a lakókat. A készítők eleinte úgy gondolták, hogy egy egyéjszakás kalandja lesz csak, de végül változtattak a terven. Nemcsak Green, hanem Vanessa Williams is szerepet kapott a legújabb epizódokban, amelyben ő is szemet vet a szépfiúra.

Marcia Cross pedig nem titkolta el, hogy egyenesen rajong sármos kollégájáért.

- Brian annyira jól néz ki, egyszerűen sugárzik róla, hogy jól érzi magát a bőrében. Hihetetlen szexuális energiákkal bír ez a fiú - mesélte Marcia Cross pironkodva az Access Hollywoodnak.

Mit szól ehhez Megan?

A Beverly Hillsben megismert színész 2004-ben ismerkedett meg Megan Foxszal, akivel találkozásuk bizony szerelem volt első látásra. 2008-ban jegyezték el egymást, majd felröppent a hír, hogy szakítottak, de 2010 nyarán mégiscsak összeházasodtak - Megan pedig egy 80 ezer dolláros gyűrűvel az ujján mondta ki a boldogító igent szerelmének.

Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Megan Fox mellesleg nem az a féltékeny típus, a 24 éves színésznő ugyanis korához képest kellő magabiztossággal kezeli férje népszerűségét, sőt, a szóbeszéd szerint inkább éppen Brian az, aki nehezen birkózik meg féltékenységével.

Mikor 2008-ban szakítottak, a színésznőt a pletykalapok rögtön összeboronálták Zac Efronnal és Robert Pattinsonnal is, állítólag akkoriban ezt Green nagyon rosszul viselte, mert sehogy sem tudta lefoglalni magát, és folyton csak azon gondolkodott, kinek a karjaiban lehet éppen kedvese.

Ezt is szeretjük