Döbbenetes hasonlóság! Beyoncé kishúga is hihetetlenül szexi

Beyonce és húga, Solange olyan egyformák, mintha ikrek lennének, pedig öt év a korkülönbség közöttük.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember általában azt feltételezi, egy jó pasinak vagy egy bombázó nőnek csakis hasonló adottságokkal rendelkező testvére lehet.

Nos, a 29 éves Beyoncé és húga, Solange tekintetében igaz a feltételezés, az öt évvel fiatalabb hugica ugyanis szintén legalább olyan dögös, mint világhírű nővére.

Nem csak külsőleg hasonlítanak

Az egzotikus szépségű lányok ráadásul hasonló szakmát is választottak maguknak: mindketten nagyon korán léptek a zenei pályára, Solange szintén énekesnő, csak Európában kevésbé ismert, mint nővére.

Már az általános iskolában kitűnt mindkét lány zenei tehetsége. Solange ötévesen lépett először a színpadra, és kilencévesen írta meg az első dalt. Később színészetet és táncot tanult a gimnáziumban.

Egy darabig tagja volt a nővérét híressé tévő formáció, a Destiny’s Child tánckarának, sőt! Néhány fellépés erejéig ő helyettesítette Kelly Rowlandot, a zenekar egyik tagját, Kelly ugyanis eltörte a lábujját, így hetekig nem tudott lábra állni.

Már édesanya

Solange egyébként két szólólemezt jelentetett meg eddig, egyiket 2003-ban Solo Star címmel, másikat pedig 2008-ban, Sol-Angel and the Hadley St. Dreams címmel.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egy lényeges különbség mégis van a testvérek között: bár mindketten megtapasztalták, milyen is a házasélet - Beyoncé 2008 óta Jay-Z felesége -, Solange már egy kicsi fiúcska édesanyja.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindössze 13 éves volt, amikor megismerkedett későbbi férjével, majd négy évvel később kiderült, gyermeket vár. 2004-ben hozzá is ment a gyermek apjához, Daniel Smith-hez, és még ebben az évben megszületett kisfiúk, Daniel Julez Smith. Ám a házasság nem volt hosszú életű, három évvel később Solange és Daniel elváltak.     

Ezt is szeretjük