Megrázó felvételek! Íme, Beyoncé, ahogyan még senki sem láthatta

Beyoncé legújabb koncertfilmjében bepillantást nyerhetünk az énekesnő meghitt pillanataiba is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November 26-án jelent meg Beyoncé legújabb, I Am... World Tour című koncert- és dokumentumfilmje, amelyet 2009 márciusa és 2010 februárja között forgattak a 29 éves amerikai énekesnő I Am... nevezetű világkörüli turnéja során.

A különleges DVD-n a sok lenyűgöző koncertrészlet mellett láthatunk számos, a színfalak mögött készült felvételt is, többek között olyanokat, amiket Beyoncé a turné csendesebb pillanataiban rögzített magáról a világ különböző pontjain.

Hálás mindenért

Az egyik ilyen megkapóan gyengéd vallomás során a Grammy-díjas énekesnő smink nélkül néz a kamerába, és azt a kérdést teszi fel magának, hogy vajon miért is kapta Istentől ezt az életet, aminek részese lehet.

- Néha nagyon felemelő az egész. Istentől kaptam a tehetségemet és a családomat. Hogy miért, azt csak ő tudja, viszont tisztában vagyok vele, hogy Istentől nem szabad kérdezni. De akkor sem fogok megfeledkezni arról, hogy milyen szerencsés vagyok - vallja be Beyoncé a turné egyik állomásán.

Habár a Single Ladies című sláger előadója igazán fényűző életet élhet, a Forbes szerint a kilencedik leggazdagabb nő a világon, lemezei pedig 11 millió példányban keltek világszerte, nem titkolta el, hogy ő is magányos néha.

Beszélgetni szeretett volna

- Volt egy pillanat Kínában, ahol egy hatalmas lakosztályban voltam. Kinéztem az ablakon, és nem hittem el, hogy ilyen életet élhetek. Azt hiszem, kissé magányos voltam, beszélgetni szerettem volna valakivel, ezért felnyitottam a laptopomat, és csak beszéltem - magyarázta Jay-Z felesége.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

A koncertfilm egy másik felejthetetlen pillanata Beyoncé Knowles egyiptomi látogatását örökíti meg, ahol az R&B dívája tradicionális ruhába bújt, és úgy nézte meg naplementekor a csodálatos piramisokat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Azt akartam, hogy a rajongók is láthassák, amit én. Nagyon sok dologra döbbennek rá önmagammal kapcsolatban, amiket korábban nem adhattam oda egyetlen rendezőnek sem - válaszolta arra a kérdésre, hogy miért akarta ezt a filmet nagyon tető alá hozni.

Ezt is szeretjük