"Megtanultam ezzel együtt élni" Bereczki Zoltán őszintén vallott magáról

Bereczki Zoltánt sokáig utálta vörös haját, de mára elfogadta külsejét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sikeres musicalszínészt, Bereczki Zoltánt az egész ország kedvesnek, örök mosolygósnak és lelkesnek ismerte meg, szomorú vagy elégedetlen arcát csak kevesek látták eddig.

Ki hinné, hogy a remek színész, tehetséges énekes, odaadó férj és családapa a szíve mélyén gátlásokkal küzd, és sokszor elégedetlen önmagával?

Maximalista típus

Bereczki Zoltán és színésznő párja, Szinetár Dóra sokféle témában nyilatkoztak már. A népszerű sztárpár nem fél megosztani értéseit a közvéleménnyel, legyen szó szerelemről, kapcsolati problémákról vagy épp a pluszkilók miatti kétségekről.

Kettejük közül talán Dóra az, aki nyíltabban beszél a problémákról is, de a közelmúltban a jóképű színész is meglepő őszinteséggel vallott a Hot magazinnak megnyirbált önbizalmáról.

Zoltán a lapnak elmondta, hogy sokan maximalizmusának tudják be az elégedetlenségét, de ő úgy érzi, önmagával is ugyanolyan szigorú, mint másokkal. Az Operettszínház művésze partnereitől is teljes odafigyelést és lelkesedést igényel, ugyanakkor ő is igyekszik a tőle telhető legjobbat nyújtani.

Sokáig utálta a külsejét

Nem ez az egyetlen terület azonban, amely olykor elkeseríti. A színész - akinek köztudottan óriási női rajongótábora van - nem szégyellte bevallani, hogy sokáig nem volt elégedett a külsejével.

Ma se tartja magát egy Don Juannak, de korábban kifejezetten zavarta vörös haja és vékony, csontos alkata. Idővel azonban megtanult együtt élni azzal, amivel a sors megáldotta, sőt, előnyt kovácsolt kisfiús külsejéből.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szerencsére párjának, Dórának sem a kigyúrt macsó a zsánere, Zolit így szerette meg, és ezzel a külsővel tartja vonzónak. A szimpatikus színésznek is csak az számít, hogy felesége mellett férfinak érezhesse magát.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ugyanakkor Zoli azt is tudja, hogy nem mindig ő a legjobb férj vagy a legjobb apa, hiszen A Nagy Duett és a színházi próbák miatt sokat kell őt nélkülöznie a családnak. A pénteki kiesés után a színész csalódott volt, de így legalább újra jut ideje Dórára és a gyerkőcökre, Marcira és Zorkára.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük