Hihetetlenül jó pasi lett a Hetedik mennyország sztárja

Barry Watson, a Hetedik mennyország szépfiúja igazi férfivá érett, 36 évesen szexibb, mint valaha.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1996-ban útjára induló Hetedik mennyország rendkívüli népszerűségnek örvendett nem csak Amerikában, de a magyar nézők körében is. A protestáns lelkész családjának mindennapjait bemutató sorozat több tehetség karrierjét is beindította, köztük Barry Watsonét is.

A család legidősebb fiát, Mattet alakító sztár 22 éves korában került a csapatba, a lágy arcvonásokkal rendelkező, szomorú szemű fiú egy csapásra a lányok kedvencévé vált – ma pedig már markáns megjelenésével hódít.

Fiatalon nősült

Nem ez volt Watson első tévés szereplése, ugyanis már korábban is beugrott a Baywatch egy-egy epizódjába, de az NBC-n futó Életünk napjaiban és a Malibu Shores-ban is bizonyította tehetségét.

Fiatal kora ellenére 1997-ben oltár elé vezette korábbi kolléganőjét, Laura Payne Gabrielt. 1999-ben megkapta élete első mozi szerepét, Katie Holmes oldalán játszott a Bosszúból jeles című filmben.

Legyőzte a rákot

2000-ben elvált feleségétől, nehéz időszak következett ezután, a sztárnál ugyanis nyirokrákot állapítottak meg az orvosok.

Emiatt a sorozatnak is búcsút kellett intenie egy időre, szerencsére azonban 2003-ra már teljesen gyógyultnak mondhatta magát.

Hamarosan a magánélete is rendeződött, 2004-ben eljegyezte Tracy Hutsont, akivel még a gimnáziumból ismerték egymást. Egy évre rá megszületett kisfiuk, Oliver, majd 2007-ben a kis Felix is világra jött.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A magyar nézők legutóbb a nálunk a Viasaton futó Nem ér a nevem című sorozatban találkozhattak a jóképű sztárral.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A tévésorozatban az amnéziás Christina Applegate pasiját,Todot keltette életre.

Ezt is szeretjük