Belefér a meztelenkedés! A TV2 sztárja elárulta, habozás nélkül levetkőzne

Ha a szerep úgy kívánja

Baronits Gábor elárulta, mennyire áll tőle távol a meztelenkedés.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai sztárok közül bizony még busás összegekért cserébe sem mindenki hajlandó levetkőzni, pedig a férfi- és női magazinok rendületlenül küzdenek azért, hogy újabbnál újabb hírességek szabaduljanak meg a kedvükért ruháiktól.

Baronits Gábor a közelmúltban elfogadta egy női lap felkérését, ám atlétájától a hölgyrajongók legnagyobb bánatára nem volt hajlandó megválni a fotózáson, ennek pontos okát pedig az Aktív Extra vágatlanban fejtette ki.

Nem fél a vetkőzéstől

A 21 éves sorozatsztár elmondta, hogy egyáltalán nem ijed meg a vetkőzéstől, volt is már például egy félmeztelen fotózása, ami jó volt. Ám ő komoly színész szeretne lenni, éppen ezért, ha most még bele is férne a vetkőzés, nem akar így érvényesülni.

Teljesen érthető Ungár Anikó fiának hozzáállása, hiszen, mint véleményét kifejtette, Magyarország külfölddel szemben kevésbé nyitott a nyilvános meztelenkedésre, ő pedig attól tart, hogy a konzervatív szemlélet miatt kinéznék őt, ha levetkőzne.

A Jóban Rosszban fiatal szívtiprója azt azonban elárulta, hogy ha a színpadon kellene levetkőznie - mert a szerep ezt kívánná meg tőle - egyetlen pillanatig sem habozna, a rajongók tehát még reménykedhetnek.

Lolával alkotnak egy párt

Természetesen csak mértékkel, hiszen Halász Kristóf megformálója már hónapok óta boldog párkapcsolatban él Lolával, aki minden bizonnyal kifejezetten örül annak, hogy pasija nem teszi kirakatba a testét lépten-nyomon.

Baronits Gábor azt is elárulta, hogy kidolgozott izmait az edzésnek köszönheti: 18 éves korában kezdett el edzeni, amit nagyon komolyan vett, elmondása szerint volt ugyanis egy olyan év, amikor hetente hatszor ment le a terembe.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Hozzátette, hogy a sok munka miatt most már csak heti három alkalommal fér bele napirendjébe az edzés, régebben pedig focizott, röplabdázott és vízilabdázott - mindig volt tehát sport az életében, és ez ezután is így marad. 

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük