Kínos! Durva szexbotrányba keveredett Barack Obama

A National Enquirer szerint az USA elnöke titokban összeszűrte a levet egyik alkalmazottjával.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egészen elképesztő hírről számolt be a National Enquirer, amelyet azért érdemes fenntartással kezelni. A népszerű bulvárlap kíméletlenül lerántotta a leplet Barack Obamáról, aki állításuk szerint évekkel ezelőtt titokban szexuális kapcsolatot létesített az egyik kolléganőjével.

A magazin információi szerint az Amerikai Egyesült Államok elnöke 2004-ben szűrte össze a levet a 35 éves Vera Bakerrel, mielőtt beválasztották volna az Egyesült Államok szenátusába. Baker volt Obama egyik kampányfelelőse, akivel korábban már hírbe hozták az elnököt.

Vera Baker tagad

Az Enquirer most azonban újabb részleteket osztott meg a nyilvánossággal az állítólagos afférról, amelyre egy washingtoni szállodában került sor. Vera Baker természetesen tagadja, hogy bármi történt volna kettejük között, sokan azonban nincsenek erről meggyőződve.

Az Obamával nem túlságosan szimpatizálók ugyanis több mint egymillió dollárt ajánlottak fel azoknak, akik bármilyen bizonyítékkal tudják igazolni, hogy Obama valóban megcsalta a feleségét.

Egy sofőr már jelentkezett

Az ajánlatra pedig máris jelentkezett egy limuzinsofőr, aki titokzatos módon egyelőre csak annyit árult el, hogy 2004-ben ő fuvarozta el Bakert egy washingtoni szállodába, ahol Barack Obamával volt titkos randevúja.

Ez természetesen még semmit sem bizonyít - a National Enquirer szerint a szálloda biztonsági kameráinak felvétele ugyan megdönthetetlen bizonyítékot jelenthet az ügy kapcsán, ám az említett videó létezése is erősen megkérdőjelezhető.

Az amerikai álom - más szemmel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Barack Obama 1989-ben ismerkedett meg feleségével, Michelle Robinsonnal, akit 1992-ben vett feleségül.

Két gyermekük született, Malia 1998-ban, Natasha pedig 2001-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük