Hát ez lenne a titkuk? Balázsovits Edit 7 éve él boldog házasságban civil férjével

Balázsovits Edit fogorvos párja mellett olyan életet él, amire mindig vágyott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A színészek, előadók általában a saját környezetükből választanak párt maguknak, Balázsovits Edit azonban a színházi világon kívül találta meg élete szerelmét.

Fogorvos kedvesével kötött házassága ismert volt, de a pár élete nem a nyilvánosság előtt zajlik. Azt azonban tudni lehet, hogy immár hét éve élnek teljes harmóniában és szeretetben.

Nem véletlenül lettek egy pár

A bájos színésznő öt évig a tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attila párja volt, majd 2004-ben három hónapnyi ismeretség ment hozzá Fürstner József fogorvoshoz, egy évvel később megszületett tündéri kisfiuk, Richárd is.

A színésznő a minap a Fél Kettő műsorában azt is elárulta, hogyan sikerült a színházat és a civil életet, a munkát és az anyaságot összeegyeztetnie.

- Nagyon sokat tanultam a férjemtől. Szerintem nem véletlen, hogy két ember egymást választja. Ami az egyiknek nincs meg, arra vágyik, és fordítva. Én ezt a fajta civil életet nem is magamnak akartam, hanem inkább a fiamnak. És ennek nagyon örülök - árulta el a bájos sztármami.

A színésznő részben épp családja miatt döntött úgy néhány éve, hogy szabadúszó lesz. Így ugyanis az ő kezében van a döntés, arra a munkára mond igent, amire szeretne.

Összecsiszolódtak az évek alatt

Ami a házasságát illeti, úgy érzi - amiatt, hogy férje civil, ő pedig a reflektorfényben álló előadóművész - nem hozott felszínre több problémát az együttélés, mint bármely más házaspárnál.

- Ugyanolyan összecsiszolódás volt, mint bármelyik hasonló párnál. Persze vannak párok, akik egyszerre kelnek, egyszerre indulnak el, egy időben dolgoznak, nálunk ez nem így van. De megszoktuk a másik életét, és hozzáidomultunk egymáshoz -

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznő és férje egyébként nem él teljesen visszavonult életet, nagy a családi és baráti körük, így náluk mindig zajlik az élet.

A nyüzsgő társasági életben kijut a helyes kis lurkónak az élményekből: vitorlázni, síelni jár a szüleivel. Edit elmondása szerint ezzel minden álma teljesült, hiszen Richárd vagány, sportos életet él, ami egy fiúnak nagyon izgalmas.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Balázsovits Edit az utóbbi években a Játékszín, a Thália Színház, a Vígszínház és az Operettszínház színpadán is feltűnt, a jövőben pedig nem kizárt, hogy külföldön próbál szerencsét, de erről még nem tudott többet elárulni.

Ezt is szeretjük