Végre kiderült! Ezért dobta pasiját 3 év után az egykori gyereksztár

Ashley Olsen állítólag azért szakított szerelmével, mert hiába várt az esküvőre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szakítások mögött a legtöbb esetben az elhidegülés vagy a hűtlenség húzódik meg, de nagyon sokszor az áll a háttérben, hogy a szerelmespár egyik tagja nem hajlandó beadni a derekát és képtelen az elköteleződésre.

A legfrissebb hírek szerint közel három éve tartó párkapcsolat után Ashley Olsen végleg kiadta párja, Justin Bartha útját, akivel még 2008 őszén melegedett össze, amikor a 32 éves amerikai színész a Másnaposok című vígjátékot forgatta.

Nem nagyon titkolóztak

Kapcsolatuk romantikus jellegéről 2008 szeptemberében azok után számolt be a People, miután a Las Vegas-i forgatás szüneteiben többen látták, amint Bartha az Olsen-lány arcát simogatja gyengéden.

Októberben aztán megint feltűntek együtt a nyilvánosság előtt, a Los Angeles-i Sunset Tower Hotel a sztárok körében nagyon felkapott Tower Bar nevű éttermében vacsoráztak, ahol a szemtanúk szerint csak úgy izzott körülöttük a levegő.

Egy hónappal később pedig több külföldi bulvárlap már arról számolt be, hogy Hollywood ifjú sztárpárja titokban eljegyezte egymást, sőt mi több, egy egymillió dolláros franciaországi luxusesküvőt tervezgetnek.

Most már biztosan nem lesz esküvő

Ezeket az információkat Ashley szóvivője, Nicole Caruso természetesen azonnal cáfolta, a People legfrissebb értesülései szerint pedig a nászból most már tényleg nem lesz semmi: az egykori gyereksztár ugyanis szakított pasijával.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ashley Olsen egyelőre hivatalosan nem erősítette meg ezt az információt, a Star magazin viszont elképesztő gyorsaságról tanúbizonyságot téve már az okokat is megfejtette: Justin Bartha nem volt hajlandó feleségül venni Ashley-t!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Olsennek pedig elege lett a várakozásból, hogy a nála nyolc évvel idősebb pasija csak nem akarja megkérni a kezét, ezért úgy döntött, szakít vele. Az más kérdés, hogy jól döntött-e, hiszen azért 24 évesen még korántsem késett le semmiről.

Ezt is szeretjük