A ronccsá züllött Anna Nicole Smith utolsó képe

Anna Nicole Smith nem volt tipikus nyuszilány, dörzsöltnek tartotta a szakma. Utolsó éveiben azonban rémisztően szétcsúszott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anna Nicole Smith 39 éves korában bekövetkezett halála megdöbbentette az egész világot 2007 februárjában, hiszen személyében nemcsak egy nyuszilányt, hanem egy igazi szexszimbólumot veszített el a Playboy magazin.

Smith eredetileg Vickie Lynn Marshall néven látta meg a napvilágot, és 1992-ben mosolygott rá először a szerencse, amikor Hugh Hefner őt választotta a márciusi szám borítójára.

A modell tervei olyan nagyravágyóak voltak, hogy ő maga is bevallotta, miszerint az új Marilyn Monroe szeretett volna lenni.

Erre pedig minden esélye megvolt, annak ellenére, hogy méretesebb volt az átlagos nyuszilányoknál. Smith-t pedig talán ezért is imádták annyira a pasik, és nem véletlenül lett 1993-ban Az Év Playmate-je.

Teljesen tönkre tette magát

Ám a sikerek és a hírnév ellenére Smith lába alól az ezredforduló után egyre jobban kicsúszott a talaj. Magányérzetét, lelki feszültségét és magánéleti problémáit alkohollal, kábítószerrel és gyógyszerrel próbálta enyhíteni.

Az életében utolsó róla készült fotót a Seminole Hard Rock Hotel and Casinóban készítették, ahol a halála előtti órákat töltötte.

A sokkoló képen az eszméletlen modell a földön fekszik, nem messze tőle az elgurult pohár és a jégkockák szanaszét hevernek, miközben a vendégek rémülten állják körbe.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Smith-re órákkal később hotelszobájában szintén ájultan találtak rá, ám hiába próbálták hosszú perceken keresztül újraéleszteni, amíg a mentők megérkeztek, sajnos már senki sem tudott rajta segíteni.Halálát a halottkém hivatalos jelentése szerint véletlennek minősített gyógyszertúladagolás okozta.
Ezt is szeretjük