Így néz ki most a My Girl szöszke gyereksztárja

Régi és új fotók

A bájos színésznő a két romantikus filmet követően nem futott be valami fényes karriert.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek egyik legmeghatóbb és legbájosabb filmje volt a My Girl - Első szerelem


Az 1991-es romantikus mozi két kamasz szerelmét mesélte el szívfacsaró módon, és azonnal sztárt csinált a két ifjú főszereplőből, Macaulay Culkinból és Anna Chlumsky-ból.

Érdekes mindkettejük további pályafutása, hiszen Culkin az évtized során még a reflektorfényben maradt a Reszkessetek, betörők! sikerének köszönhetően, aztán más gyereksztárokhoz hasonlóan ő is megjárta a poklot.

Nem lett belőle szupersztár

A hirtelen jött siker ellenére Culkinnal ellentétben Chlumsky nem futott be valami fényes karriert a két My Girl-filmet követően.

A jelenleg 28 éves színésznő a kilencvenes évek folyamán elsősorban tévéfilmekben és sorozatokban tűnt fel, az ezredfordulót követően pedig olyan felemás színvonalú mozikban, mint például az Egy kis gubanc.

A bájos színésznő meglehetősen fiatalon került be a showbiznisz világába, köszönhetően édesanyjának, aki különféle reklámokban szerzett neki munkát.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Chlumsky esélyes lett volna a Jurassic Park egyik szerepére, ám Lex Murphy megformálását Steven Spielberg végül Ariana Richards-nak adta.

Trilógiává bővülhet a sorozat

A Columbia Pictures mindeközben már évek óta tervezi a My Girl trilógiává bővítését. Dan Aykroyd elmondása szerint a forgatókönyv első változata 2003-ban készült el, és kikotyogta azt is, hogy a stúdió mindenképpen Chlumsky-t szeretné felkérni a szerepre. A tervek ellenére a film készítése jó ideje stagnál, és immáron négy éve nem lehet tudni semmi közelebbit, hogy elkészül-e valaha, és ha igen, mikor.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az egykori bájos gyereksztár 2007 októberében jelentette be, hogy eljegyezte Shaun Sho, aki az Egyesült Államok hadseregének tagjaként Afganisztánban szolgált. A pár 2008. március 8-án állt az oltár elé.

Ezt is szeretjük