Hihetetlen! Bombanővé fogyott a Spinédzserek husi sztárja

Alicia Silverstone a húsmentes étkezésre esküszik - jobb formában van, mint spinédzser korában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csúcsformában van a 33 éves Alicia Silverstone, pedig fiatalabb korában bizony neki is meggyűlt a baja a kilókkal. Az 1997-es Batman és Robin forgatásakor például alig tudta magát belepréselni szexi fekete lakkruhájába.

Az 1993-as Spinédzserekkel befutott sztár soha nem tartozott az anorexiagyanús hollywoodi macák közé, zörgő csontok helyett mindig is inkább különleges, természetes bájával hódított. A soványságot divatba hozó hullám azonban őt is utolérte, ám azon kevesek közé tartozik, akik hashajtók helyett életmódváltással igyekeznek formába hozni magukat - neki sikerült.

Tanácsokat ad diétázóknak

Alicia megpróbálja a környezettudatosságot összeegyeztetni az étkezéssel, évek óta vegetáriánus életmódot folytat. 2009 októberében pedig megjelent könyve, The Kind Dieta címmel, melyben az egészséges életvezetéssel kapcsolatos tanácsait osztja meg az olvasókkal.

- Könyvem segít a helyes ételek kiválasztásában, és rávilágít elfogyasztott táplálék és bolgyónk kapcsolatára is. Megtanít, hogy érezhetjük magunkat az egészséges ételek által szexisebbnek, vonzóbbnak - nyilatkozta a dedikáláson.

Nem váltogatja a pasikat

Nemcsak a diétázásban, a pasizásban is visszafogottabb a hollywoodi átlagnál. Bár 1996-ban randizott Adam Sandlerrel és a sármos Benicio Del Toroval is járt, a színésznő fiatalon megtalálta az igazit Christopher Jarecki rockénekes személyében. 1997-ben jöttek össze, és nyolc év együttjárás után 2005-ben házasodtak össze.

15 sztár a Sárkány jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A férj is elkötelezett környezetvédő, nem csoda hát, hogy los angelesi házukban napelemek szolgáltatják az energiát, és otthonukhoz biokert is tartozik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Valószínűleg a könyvben bemutatott receptjeihez szükséges hozzávalókat is itt szerzi be a szépség, aki talán előbb-utóbb a sztárvilágban is megteremti az ökodivatot.

Ezt is szeretjük