18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meztelenül mutatta meg kidolgozott testét a True Blood szívtiprója

Alexander Skarsgard és két szereplőtársa a Rolling Stone magazinnak vetkőztek le.

Norvégiában már régóta forgat, itthon viszont csak a True Blood óta nyűgözi le a többséget a 34 éves Alexander Skarsgard. Az Inni és élni hagyni néha gonosz, de igazából érzelmes vámpírja nők ezreinek szívét ejtette rabul érzéki tekintetével és kidolgozott testével.

Most rajongói meztelenül is megcsodálhatják, hiszen két szereplőtársával együtt minden ruháját ledobta egy fotózás kedvéért. A valóban szexi, de egyszersmind hátborzongató, vámpírokhoz méltó képsorozaton - a meztelenség ellenére - nem sok minden látszik az intim területekből.

Ám az egyértelműen elmondható, Skarsgardnak nem lehet oka panaszra az izomzatát tekintve, muszklijai csak úgy dagadnak a művér alatt! Így aztán nagyon is elképzelhető, hogy ezután megduplázódik hölgyrajongói száma - és ez minden bizonnyal a sorozat nézettségét is tovább növeli.

Ki ez a pasi?

Bár a magyar közönség a True Blood előtt nem nagyon hallott róla, a szőke sztárnak nem a vámpírszéria volt a debütálása. Szerepelt egyebek közt a 2006-os Kill Your Darlings című vígjátékban, ahol egy életunt transzvesztitát alakított, és érdekes módon még ebben a szerepben is le tudta nyűgözni női rajongóit. A The Dog Trick című komolyabb hangvételű filmjéért pedig egy svéd díjat is bezsebelhetett.

Lady GaGa is elcsábult

Férfias megjelenése érthetően a modellügynökségeket is vonzotta, fiatalabb korában szerepelt norvég és svéd reklámkampányokban. Sőt, még Lady Gagát is sikerült levennie a lábáról, aki rögtön fel is kérte, játssza el a pasiját a 2009-es Paparazzi című klipjében.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha Alexander megjelenik a vörös szőnyegen - márpedig mostanában a True Blood miatt sokfelé a tiszteletét teszi -, minden nő lélegzete eláll, hiszen tudja, hogyan öltözzön fel, hogy a szívek elolvadjanak. A pletykák szerint azonban foglalt a sármőr, állítólag Kate Bosworthtal randizik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze azért a munkáját sem hanyagolja el a vörös szőnyeges parádézás és udvarlás mellett: tavaly a Metropia című animációs filmhez adta a hangját, a Trust Me című produkció forgatási munkálatai pedig nemrégiben értek véget. Ám attól senkinek sem félnie, hogy nem láthatja majd kedvencét többé a tévé képernyőjén, hiszen a True Blood negyedik évada is várható.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük