Kínos fotók! Túl rövid ruhát húzott Alesha Dixon

A színpadról villantott

Manapság a sztárok szeretnék egymást lepipálni rövidke ruháikban, de néha túl messzire mennek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság az énekesnők mintha azon küzdenének, melyikük mer rövidebb és kihívóbb ruhát viselni egy-egy fellépésen.

Elég csak Beyoncét vagy Lady GaGát említeni, akik mostanság ráadásul már szoknyának nevezhető valamit sem vesznek fel, és fűző-harisnya összeállításban lépnek színpadra.

Divat a szupermini

Így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy az idei Leeds Party in the Park alkalmával majdhogynem annyi sztárbugyiban gyönyörködhetett a közönség, mint amennyi sláger elhangzott a közkedvelt énekesnők szájából.

Ám míg Pixie Lottnak kurta bőrruhájában sikerült megőriznie a méltóságát, addig Alesha Dixon olyat is mutatott hosszú combjain kívül, ami talán nem állt szándékában.

Nem szégyenlősködik

A 31 éves sztár ugyanis, aki egyébként néhány éve a The Boy Does Nothing című dalával vált sikeressé, kétségkívül nyúlfarknyi ruciba bújt.

Így aztán elég volt néhány hevesebb mozdulat, és máris fekete alsóneműjén legeltethették szemüket a fesztivál férfilátogatói.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenesetre Dixon kisasszony nem jött zavarba, ugyanúgy végigénekelte és -pörögte leghíresebb slágereit, mintha mi sem történt volna.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A brit énekesnő egyébként nemsokára piacra dobja új albumát Unleashed címmel, melyről az első kimásolt dal, a Drummer Boy máris a slágerlistákat ostromolja.
Ezt is szeretjük