Szédítő bombázóvá fogyott Alanis Morissette

Súlyproblémái voltak

Alanis Morissette korábban bulimiával küzdött, de amióta rátalált párjára, mintha kicserélték volna.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alanis Morissette nem is olyan rég kisebb alakváltozáson ment át, ami majdnem az életébe is került. Karrierje kezdetén ugyanis azt mondták neki a menedzserek, ha nem fogy le, nem lehet sikeres a pályán.

Morissette pedig, mint sok más pályakezdő, annyira szeretett volna befutni, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy ne gördüljön ez elé semmiféle akadály.

Túlságosan lefogyott

Elszántságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a kemény diéta következményeként anorexiától és bulémiától szenvedett egyszerre, és hol meghízott, hol meg szinte csontsovánnyá fogyott. Egyes információk szerint majdnem belehalt a drasztikus önmegtartóztatásba.

Szerencsére azonban a rajongók szeretete és a rengeteg díj - 12 Juno- és hét Grammy-díj - végképp megerősítette benne azt a gondolatot, hogy nem a külsejétől függ a sikere.

Sőt, amióta férjhez ment, még csak erőlködnie sem kell azon, hogy jól nézzen ki, hiszen egyenesen ragyog a boldogságtól, és korábban rejtegetett nőiességét is büszkén mutatja meg.

Titkos házasság

A 36 éves kanadai sztár ugyanis idén május 22-én titokban mondta ki a boldogító igent rapper barátjának, a Souleye művésznéven ténykedő Mario Treadwaynek, mégpedig nem máshol, mint a saját otthonában.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Alanis csak egy hónappal később értesítette a nagyvilágot a házasságkötésről, amikor is a Facebookon és a Twitteren is megosztotta olvasóival a nagy hírt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Helló, srácok! Képzeljétek, én és Souleye összeházasodtunk! Nagyon boldogok vagyunk, hogy erre az útra léptünk, szeretlek benneteket, hamarosan jelentkezem.

Egyébként mindkettejüknek ez az első házassága, Alanis korábban egyebek közt Ryan Reynolds-cal is járt, aki azonban végül Scarlett Johanssont vette el.

Ezt is szeretjük