Színpadi smink nélkül felismerhetetlen Adam Lambert

Adam Lambertet a minap vastag színpadi smink nélkül kapták le, nem csoda, ha alig lehetett ráismerni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már megszokhattuk, hogy némelyik sztárhölgy szinte felismerhetetlen profi smink nélkül. Katie Holmes például szürke verébnek tűnik, Cameron Diazt pedig lekapták már csúf pattanásokkal tarkítva.

Ám az, hogy egy pasira is alig lehessen ráismerni színpadi maskara nélkül, már-már komikus. Pedig ez történt a minap, amikor Philadelphiában élelmes lesifotósok lekapták az American Idol nyolcadik szériájának döntősét, Adam Lambertet.

Szemüvegben más

A bevallottan biszexuális énekesről köztudott, hogy fellépésein imádja a vastag szemfestést, és egyéb sminktrükköket is bevet, csak hogy még extrémebbnek nézzen ki.

Most azonban kiderült, a parádé leginkább a színpadnak szól, a magánéletben sokkal visszafogottabb. Bár igaz, ami igaz, a szemceruzáról nem mondott le, vastag SZTK-keretes szemüvegében inkább tűnt egyetemistának, mintsem botrányos rockernek.

Botrányosnak tartják

A 28 éves énekes ugyanis szereti fellépésein feszegetni a határokat: a 2009-es American Music Awardson például azzal verte ki a biztosítékot, hogy élő adásban csókolta szájon egyik háttérzenészét - aki történetesen férfi!

http://www.youtube.com/watch#!v=wmXQFwlD7vk&feature=channel

Az esetet követően őszintén nyilatkozott a Rolling Stone magazinnak, és többek között elmondta, számára furcsa, hogy míg a női előadók kérkedhetnek a szexualitásukkal a színpadon, addig ezt egy férfitől botrányosnak vélik.

- Nem az volt a célom, hogy felháborítsam az embereket, hanem az, hogy a művészi szabadság adta lehetőségeket tágítsam - mesélte.

Ezt is szeretjük