Gyönyörű tinilánnyá cseperedett A család kicsi kincse gyereksztárja

Abigail Breslin hároméves korában állt először kamerák elé, azóta a legjobb filmekben bizonyít.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyereksztárok között jó néhány olyan akad, aki tulajdonképpen szülei színészi ambícióit hivatott valóra váltani.

Ők azok a cseppet sem irigylésre méltó csemeték, akiket agilis mamájuk vagy papájuk már néhány hónapos koruktól kezdődően meghallgatásról meghallgatásra hurcolász, hogy porontyuk bekerülhessen egy reklámba vagy filmbe.

Valódi tehetség

Nos, a Breslin gyerkőcökkel is valami ilyesmi történt, hiszen nem lehet véletlen, hogy a hétköznapi foglalkozást űző szülők mindkét fia, valamint egyetlen lánya is gyerekszínészként keresi kenyerét.

Szerencsére azonban úgy tűnik, Abigail Breslinben igazi kincset fedeztek fel a filmesek, akinek talán sikerül majd felnőttkorában is helytállnia színészként.

Abigail háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát.

A nagyközönség azonban kétségkívül M. Night Shalamayan 2002-es sci-fije, a Jelek kapcsán figyelt fel rá, ahol az akkor mindössze ötéves gyerkőc alakította Mel Gibson lányát.

Már van egy Oscar-jelölése

Ezután felbukkant néhány ismert amerikai sorozatban, majd 2006-ban jött A család kicsi kincse főszerepe Toni Collette és Greg Kinnear mellett, melyet olyan hitelesen játszott, hogy számos díjra jelölték - köztük az Oscarra is!

Akik még emlékeznek rá a szemüveges, dundi kislány szerepében, azok talán rá sem ismernének a tinédzser Abigailre. A ma már 14 éves színésznő ugyanis sudár szépséggé vált, ráadásul a haját is megnövesztette, ahogy az Hollywoodban dukál.

És ugyan még messze van a nagykorúságtól, máris felnőtteket megszégyenítő nyugalommal pózol a vörös szőnyegen.

A rajongói pedig örülhetnek, hiszen hiába a rengeteg megkeresés, Abigail - mamája segítségével, aki egyben a menedzsere is - remekül választja ki az igényesebb filmeket. Az utóbbi néhány évben láthattuk a Nim szigete című kalandmoziban Jodie Foster és Gerard Butler oldalán, a 2009-es Zombielanddel pedig tett egy kirándulást a szórakoztató horror világába.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami a közeljövőt illeti, szintén nem tétlenkedik, készülő filmjei palettáján thriller, családi dráma és rajzfilm is található - olyan világhírű partnerekkel, mint Johnny Depp, Samuel L. Jackson vagy éppen Willem Dafoe.

Ezt is szeretjük