Ábel Anita öngyilkos akart lenni! Megdöbbentő vallomás

Ábel Anita évekkel ezelőtt szerelmi bánatában akarta magát megölni, ám erről végül későbbi férje beszélte le.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy-egy szakítás bizony nemcsak a hétköznapi embereket, de a sztárokat is nagyon megviseli. Az elválással járó fájdalom miatt ilyenkor sokan hajlamosak elfelejteni, hogy valaminek a vége mindig magában rejti valami egészen újnak a kezdetét, az egészet pedig megbolondítja, hogy az élet többnyire furcsa lapokat tud osztani.

A közelmúltban Ábel Anita és férje, Fekete Krisztián is vendége volt a TV2 Mr. és Mrs. című showműsorának, ahol fény derült kapcsolatuk egészen meglepő kezdetére. A 35 éves színésznő elmesélte, hogy a gimnáziumban évfolyamtársak voltak, de akkor még egyáltalán nem figyelt fel Krisztiánra.

Önkezével akart véget vetni életének

Évekkel később aztán újra összehozta őket a sors, méghozzá egészen különös módon. A Szomszédok egykori gyereksztárja nem rejtette véka alá, hogy éppen egy fájdalmas szakítás után barátnőjével beszélt telefonon, akinek elmondta, szerelmi bánatában megöli magát.

A barátnő közelében tartózkodott Krisztián is, akinek egy idő után elege lett a szenvelgésből, és magához vette a telefont, hogy megnyugtassa Ábel Anitát. Egy órán át beszélgettek, majd legközelebb egy szórakozóhelyen futottak össze, ahol az első pillanatban egymásra szerettek.

Már van egy gyermekük

A pár 2005. október 15-én mondta ki a boldogító igent, 2008. augusztus 24-én pedig megszületett első gyermekük, Anna Luca. Ábel Anita azóta is boldog és harmonikus házasságban él férjével, akiről biztosan nem gondolta, hogy éppen ő lesz majd az, amikor először beszéltek telefonon.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

A gyönyörű színésznő elmondta, hogy az anyaság tette teljessé életét, és éppen ezáltal sikerült végre felnőnie.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Portálunk érdeklődésére pedig azt is elárulta, hogy egy táplálkozási tanácsadó segítségével rövid idő alatt sikerült visszanyernie szülés előtti karcsú alakját.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük