Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Ingyenes narancsbőr elleni kúra

Hogyan működik?

  1. Lépj be az oldalra, vagy ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálj, majd lépj be!
  1. A profiloldalad Életmód programok fülében jelöld be a Villámnarancs-kúra programot, add meg a kezdődátumot, majd legalul mentsd el.
  1. Mentés után válaszd ki a Szépség menüpont Villámnarancs-kúra pontját.
  1. A program nyitóoldalán a program menüpont alatt is lehetőség van a kezdő dátum beállítására vagy módosítására.

Figyelem! A rendszer nem küld értesítő e-mailt a regisztrációról, illetve a programindulásról!

Számolj le a narancsbőrrel!

Sajnos a narancsbőr eltüntetése nem egyszerű dolog, de nem is lehetetlen. Azonban erős elhatározás kell hozzá, valamint kitartás. Ha ezek megvannak, a többit mi adjuk. Vagyis étrendet, tornát és szépségápolási tanácsokat. Neked még a bevásárláson sem kell aggódnod, hiszen nyomtatható bevásárlási listát is kapsz.

Miért?

A narancsbőr kialakulásában elsősorban a modern életvitel játszik szerepet. Az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a kevés folyadékfogyasztás.
A fentiek miatt lelassul az anyagcsere, és ennek következtében pang a nyirokkeringés is. Így a laza női kötőszövetben megrekednek a méreganyagok, a zsírsejtek pedig megnőnek, és máris kialakult a narancsbőr. A cellulitisznek a fentiek miatt nincs köze a testsúlyhoz, ugyanúgy sújthat egy 45 kilós és egy 85 kilós embert is.

Hogyan?

A narancsbőr ellen ezért háromfrontos támadást kell indítani.
A lelassult anyagcserét ismét optimális működésre kell késztetni. Ezt elsősorban tiszta táplálékkal lehet elérni, valamint elegendő folyadékfogyasztással. Éppen ezért összeállítottunk neked egy étrendet, ami segít rendbetenni az emésztésedet és az anyagcserédet. Hogy ne légy tanácstalan, mit is kell vásárolnod, illetve, hogy hogyan kell elkészíteni az ételeket, bevásárlási listát és recepteket is mellékelünk.

Mozgás nélkül nem tudsz megszabadulni a narancsbőrtől. A kúra során remek edzéstervekre tornázhatsz. Fókuszban a problémás területek, a popsi, a comb és a has.

Természetesen a külső ápolásról sem szabad elfelejtkezni, ezért remek és hatékony szépségtippeket olvashatsz minden nap.

Ha elszántad magad, akkor nem is kell mást tenned, mint regisztrálni a programra, és betartani az ott olvasottakat. Így biztosan szívesen mész majd a strandra.
 

Villámnarancs kúra

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.