kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Szexi bokacsizmák körképe 10 ezer forint alatt

Szexi bokacsizmák körképe 10 ezer forint alatt
Képek és árak

Idén ősszel a divatvilág kifutóit a bokacsizmák uralják. Ismét reneszánszát éli a csajos lábbeli.

Szerző: Kiss Krisztina
Forrás: Femina.hu

Szezonváltáskor több szempont is izgat egy nőt, amikor vásárolni indul: elsősorban olyan darabra vágyik, mely illeszkedik az egyéniségéhez, ám az aktuális divattól sem áll távol, ugyanakkor kompatibilis a ruhatárával. Ha ennek a három kritériumnak megfelel az új holmi, az már fél siker, de aki igazán komolyan veszi a praktikus szót, annak bizony a portéka ára sem mindegy.

Szerencsére a csizmakínálat roppant vegyes, ami nem csupán a fazonokra és a színvilágra vonatkozik. Így sokkal rugalmasabbá teheted a stílusodat a közepes árfekvésű modellekkel, hiszen egy drága bokacsizma áráért akár két darabot is vehetsz, melyekkel változatosan megbolondíthatod az öltözékedet.

Azonban arra is érdemes ügyelned, hogy a vágyálmod kiszemeltje minőségben is hozza a formáját, illetve olyan tulajdonságokkal bírjon, melyekkel a legtöbb stílusirányzatba belépőt nyerhet, vagyis ahányféle kiegészítővel párosítod, annyiszor legyen képes a megújulásra.

Klasszikus fazonok, sötét színekben

A kevesebb több elvét valósítják meg ezek a bokacsizmák, melyek nem rendelkeznek meghatározó karakterrel, ám pont ez a minimalizált stílus és semlegesség válik a javukra, hiszen ennek köszönhetően bűbájuk nem merül ki egy szezon alatt. Sőt, kényük-kedvük szerint lavírozhatnak a különféle trendek sűrűjében, mert pontosan attól, hogy egyikhez sem tartoznak igazán, nem is lóghatnak ki semelyikből sem élesen. Így mindenképpen ők nyernék el a divat túlélői címét, ha megmérettetnék magukat egy efféle versenyben.

Ha a sötét árnyalatú modellek mellett maradsz - melyek közül idén a legkedveltebb lesz a fekete és a grafitszürke -, akkor még több lehetőséget biztosíthatsz a csizmádnak arra, hogy bármilyen színű ruhával barátságot tudjon kötni, és ne akarja átvenni a domináns szerepét. Ebben az esetben inkább a szerelésedé a döntés joga, hogy miként domborítja ki egyéniségedet, a csizmád itt csupán kiegészítő marad, mely belesimul az összképbe. Ettől azonban még cseppet sem veszít fontosságából, így érdemes a szexi fazonok mellett maradnod.

Bokacsizmák
H&M - 9990 forint
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

A Deichmann klasszikus darabja visszahajtható, cipzáras szárral rendelkezik, ezáltal kétféle szárhosszal is viselheted. Az ára 6990 forint. A Bon Prix weboldaláról masnival díszített, diszkréten nőies bokacsizmát rendelhetsz magadnak, 6999 forintért.

Lezser elegancia, natúr árnyalatokban

Idén a kötetlenebb, lazább trendek is próbálnak közös nevezőre jutni a nőies stíluselemekkel, ezért ügyesen ötvözik a vagány, sportos jelleget a visszafogott eleganciával. Ez számodra is kedvező, hiszen többféle elképzelést megvalósíthatsz az ilyen sokoldalú darabokkal, melyeket nőiesen is viselhetsz, de ugyanúgy beültetheted őket a hanyagabb, dögös-farmeres szerelésekbe. Az őszi divatszínek primadonnái egyöntetűen a földárnyalatok, melyek sportos és kifinomult összeállításokban is jól működnek. Bár egyes földszínek meglehetősen kötöttek, és nehezen variálhatók színesebb ruhákkal, ha a világos és a hamvas középszíneknél maradsz, valamint az élénkebb narancsos és mustár árnyalatoknál, nagyobb szabadságot nyersz az öltözködés terén.

A Deichmann szürkés homokszínben kínál számodra törpesarkú fazont, 6990 forintért. A H&M narancsosbarna bakancscsizmája 9990 forintba kerül. A Bon Prix egyszerű vonalvezetésű, velúr darabja 3999 forintért lehet a tiéd.

Kirívóak, mégis sok hasznukat veheted

Bár nem ezek a modellek testesítik meg az alapdarab fogalmát, és valószínűleg nem mindennap fogod viselni őket, azért vannak olyan alkalmak, hóbortok és hangulatok egy nő életében, amikor a feltűnőbb csizmák elengedhetetlenek számára. Ebben az esetben pont fordítva működik a szabály, vagyis a lábbelid karaktere lesz a meghatározó, melyhez egyszerűbb, ám szexis stílust kell kialakítanod.

Őszi színfoltok

A Cipőpláza webáruház oldalán vörös, telitalpú bokacsizmára bukkanhatsz, 8600 forintért. A Bon Prix kollekciójából kék velúr darabot foghatsz ki magadnak, 7999 forintért.

Dögös, rockos darabok

A H&M nyitott megoldású, láncos bokacsizmája 9990 forintért kapható. A Deichmann cipzáras, vagány modelljét hétköznapokon is viselheted. Az ára 6990 forint. A Bon Prix választékából western stílusú, szegecses darabbal gazdagíthatod magad, 5999 forintért.

Kövérítő ruhadarabok, amit senkinek nem szabadna viselni

Nem minden divatos fazon előnyös, ezért néhány ruhadarabot mindenképp kerülj vásárláskor! Szakértőnk megmutatja, melyek ezek.

Még nincs hozzászólás

Nagy őszi blézerkörkép - Árakkal és lelőhelyekkel

A blézer az egyik legpraktikusabb ruhadarab. Szerezz be te is legalább egyet őszre. Ismerd meg a legdivatosabbakat!
Szépség és divat

Ez lesz a divat 2010 őszén - Trendek és stílusok

Átfogó előrejelzésünkből megtudhatod, melyek lesznek az irányadó vonalak a trendek terén, illetve, hogy milyen stílusban találhatsz magadra!
Szépség és divat
Bőrmegújító program
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.