kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Szexi bokacsizmák körképe 10 ezer forint alatt

Szexi bokacsizmák körképe 10 ezer forint alatt
Képek és árak

Idén ősszel a divatvilág kifutóit a bokacsizmák uralják. Ismét reneszánszát éli a csajos lábbeli.

Szerző: Kiss Krisztina
Forrás: Femina.hu

Szezonváltáskor több szempont is izgat egy nőt, amikor vásárolni indul: elsősorban olyan darabra vágyik, mely illeszkedik az egyéniségéhez, ám az aktuális divattól sem áll távol, ugyanakkor kompatibilis a ruhatárával. Ha ennek a három kritériumnak megfelel az új holmi, az már fél siker, de aki igazán komolyan veszi a praktikus szót, annak bizony a portéka ára sem mindegy.

Szerencsére a csizmakínálat roppant vegyes, ami nem csupán a fazonokra és a színvilágra vonatkozik. Így sokkal rugalmasabbá teheted a stílusodat a közepes árfekvésű modellekkel, hiszen egy drága bokacsizma áráért akár két darabot is vehetsz, melyekkel változatosan megbolondíthatod az öltözékedet.

Azonban arra is érdemes ügyelned, hogy a vágyálmod kiszemeltje minőségben is hozza a formáját, illetve olyan tulajdonságokkal bírjon, melyekkel a legtöbb stílusirányzatba belépőt nyerhet, vagyis ahányféle kiegészítővel párosítod, annyiszor legyen képes a megújulásra.

Klasszikus fazonok, sötét színekben

A kevesebb több elvét valósítják meg ezek a bokacsizmák, melyek nem rendelkeznek meghatározó karakterrel, ám pont ez a minimalizált stílus és semlegesség válik a javukra, hiszen ennek köszönhetően bűbájuk nem merül ki egy szezon alatt. Sőt, kényük-kedvük szerint lavírozhatnak a különféle trendek sűrűjében, mert pontosan attól, hogy egyikhez sem tartoznak igazán, nem is lóghatnak ki semelyikből sem élesen. Így mindenképpen ők nyernék el a divat túlélői címét, ha megmérettetnék magukat egy efféle versenyben.

Ha a sötét árnyalatú modellek mellett maradsz - melyek közül idén a legkedveltebb lesz a fekete és a grafitszürke -, akkor még több lehetőséget biztosíthatsz a csizmádnak arra, hogy bármilyen színű ruhával barátságot tudjon kötni, és ne akarja átvenni a domináns szerepét. Ebben az esetben inkább a szerelésedé a döntés joga, hogy miként domborítja ki egyéniségedet, a csizmád itt csupán kiegészítő marad, mely belesimul az összképbe. Ettől azonban még cseppet sem veszít fontosságából, így érdemes a szexi fazonok mellett maradnod.

Bokacsizmák
H&M - 9990 forint
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

A Deichmann klasszikus darabja visszahajtható, cipzáras szárral rendelkezik, ezáltal kétféle szárhosszal is viselheted. Az ára 6990 forint. A Bon Prix weboldaláról masnival díszített, diszkréten nőies bokacsizmát rendelhetsz magadnak, 6999 forintért.

Lezser elegancia, natúr árnyalatokban

Idén a kötetlenebb, lazább trendek is próbálnak közös nevezőre jutni a nőies stíluselemekkel, ezért ügyesen ötvözik a vagány, sportos jelleget a visszafogott eleganciával. Ez számodra is kedvező, hiszen többféle elképzelést megvalósíthatsz az ilyen sokoldalú darabokkal, melyeket nőiesen is viselhetsz, de ugyanúgy beültetheted őket a hanyagabb, dögös-farmeres szerelésekbe. Az őszi divatszínek primadonnái egyöntetűen a földárnyalatok, melyek sportos és kifinomult összeállításokban is jól működnek. Bár egyes földszínek meglehetősen kötöttek, és nehezen variálhatók színesebb ruhákkal, ha a világos és a hamvas középszíneknél maradsz, valamint az élénkebb narancsos és mustár árnyalatoknál, nagyobb szabadságot nyersz az öltözködés terén.

A Deichmann szürkés homokszínben kínál számodra törpesarkú fazont, 6990 forintért. A H&M narancsosbarna bakancscsizmája 9990 forintba kerül. A Bon Prix egyszerű vonalvezetésű, velúr darabja 3999 forintért lehet a tiéd.

Kirívóak, mégis sok hasznukat veheted

Bár nem ezek a modellek testesítik meg az alapdarab fogalmát, és valószínűleg nem mindennap fogod viselni őket, azért vannak olyan alkalmak, hóbortok és hangulatok egy nő életében, amikor a feltűnőbb csizmák elengedhetetlenek számára. Ebben az esetben pont fordítva működik a szabály, vagyis a lábbelid karaktere lesz a meghatározó, melyhez egyszerűbb, ám szexis stílust kell kialakítanod.

Őszi színfoltok

A Cipőpláza webáruház oldalán vörös, telitalpú bokacsizmára bukkanhatsz, 8600 forintért. A Bon Prix kollekciójából kék velúr darabot foghatsz ki magadnak, 7999 forintért.

Dögös, rockos darabok

A H&M nyitott megoldású, láncos bokacsizmája 9990 forintért kapható. A Deichmann cipzáras, vagány modelljét hétköznapokon is viselheted. Az ára 6990 forint. A Bon Prix választékából western stílusú, szegecses darabbal gazdagíthatod magad, 5999 forintért.

Még nincs hozzászólás

Nagy őszi blézerkörkép - Árakkal és lelőhelyekkel

A blézer az egyik legpraktikusabb ruhadarab. Szerezz be te is legalább egyet őszre. Ismerd meg a legdivatosabbakat!
Szépség és divat

Szexi őszi szoknyák körképe - Árakkal és lelőhelyekkel

A hideg nem jelenti azt, hogy kötelező nadrágot viselned. Hordj bátran szoknyát a hűvös időben is.
Szépség és divat
Letölthető edzéstervek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.