kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Nőies téli ruhák és meleg kardigánok körképe

Nőies téli ruhák és meleg kardigánok körképe
Viseld együtt a kettőt!

Újabb nyerő páros, mellyel kedvedre lavírozhatsz a stílusok között! Szupernőies stílus, kellemes viselet.

Forrás: Femina.hu

Az idei divat kulcsszava a nőiesség, mely a legvagányabb irányzatokban is utat tört magának, ám mindezt természetesen tálalt, komfortos variációkban igyekszik megvalósítani.

Ennek érdekében a legtöbb trend szakított a feszes konvenciókkal, hogy egy különleges frigyben egyesítse a ruhákat és a kardigánokat, melyek szolidan egészítik ki egymás hiányosságait.

Ez a szerencsés kölcsönhatás csak még jobban felerősíti a bennük rejlő lehetőségeket, illetve fokozza előnyös tulajdonságaikat.

Ebben a kapcsolatban a ruha testesíti meg a lágy finomságot, a kellemet, hiszen ismeri és birtokolja a nőiesség minden misztériumát, a kardigán pedig az oltalmazó fél, a puha kényelem, mely, mint egy jó férj, meghagyja párjának a tündöklést, míg ő téliesebbé, vagányabbá és kicsit pimaszabbá teszi ezt az összeállítást.

Egy ilyen párosításból pedig rossz nem sülhet ki, ráadásul számtalan stílusban kipróbálhatod őket, úgyhogy mindenképp érdemes egyszerre beújítanod ezt a két darabot.

Vidékre hangolódva

Üdítően természetes és romantikus jelenség lehetsz a zord tél szürkeségében, ha a népies stílusú blúzruhákat hatalmas, rusztikus kardigánokkal hozod össze. Ebben az elképzelésben bátran halmozhatod a bőr- és kötött anyagú kiegészítőket, illetve a szőrmét is belekombinálhatod az összképbe. Bár itt is fontos a nőiesség, ez a stílus mégis inkább a kislányos bájra fektet nagyobb hangsúlyt, így nyugodtan hozzácsempészhetsz csibészes elemeket is, egy bojtos sapkával, filckalappal vagy térdzoknival. A kötöttre kötött elvét is követheted, ami most nagyon divatos, vagyis a pulóverruhádra még lazán felkaphatsz egy óriáskardigánt.

Téli ruhák és kardigánok
Mango 17 995 Ft
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Bájos ruhák

A Mango sálgalléros blúzruháját 17 995 forintért vásárolhatod meg. A Zara kollekciójából két igazán csinos, rusztikus stílusú modellt ajánlunk a figyelmedbe: a skandináv hangulatú, garbós megoldásuk 9995 forintba kerül, a kockás ingruhájuk pedig 17 995 forintért kapható. Az F&F népies, tunikaszabású darabja 6600 forintért lehet a tiéd.

Meleg kardigánok

A Mango bordázott, hosszú kardigánnal kecsegtet, 23 995 forintért. A Zara romantikus, mély dekoltázsú modelljét 17 995 forintért szerezheted be magadnak. Szintén a Zara kollekciójában bukkanhatsz rá a nyers színű, combig érő fazonra, 6995 forintért. Az F&F pelerinszabású, óriásgalléros megoldást kínál számodra, 8900 forintért.

Puritán nőiesség

Az angolos sikk számtalan formában megvalósítható, ám a különleges fűszereire mindig ügyelned kell. Ez a trend a letisztult, kifinomult nőiességen alapszik, melyhez mindig hozzá kell adnod egy csipetnyi eleganciát, amit retro beütéssel keverhetsz, ízlés szerinti arányban. A deréköv használata itt kötelező!

Bájos ruhák

A Bon Prix testhezálló kötött ruhája visszafogottságában is nagyon szexi. Az ára 6499 forint. A Mango retro tweed modelljére 19 995 forintért tehetsz szert. A Zara tulipánszabású garbós darabjára 8995 forintért csaphatsz le. Az F&F végletekig egyszerű, hosszú fazonját 7300 forintért újíthatod be magadnak. A C&A kis feketéjét pedig 9990 forintért viheted haza.

Meleg kardigánok

A Bon Prix karcsúsított, kabátfazonú kardigánját 5999 forintért rendelheted meg. A Mango sálgalléros megoldása 14 995 forintért találhat gazdára. A Zara jacquard mintás darabjáért 9995 forintot kell ontanod.

Vagány komfortstílus

A vastagabb anyagú póló- és pulóverruhák, valamint az ingfazonok nem hiányozhatnak a téli repertoárodból, hiszen olyan kényelmesek, hogy akár kirándulni is elmehetsz bennük. Ha óriáskardigánnal, kalappal és bakancscsizmával bolondítod meg a szetted, igazi vagabond válhat belőled.

Bájos ruhák és meleg kardigánok

Az Otto kockás ingruhája 11 890 forintért lehet a tiéd, melyhez ugyanitt kapucnis kabátkardigánt szerezhetsz be 10 400 forintért. A Zara hosszított tunikapulóvere 6995 forintba kerül, amit akár a Mango 11 995 forintos lepelkardigánjával is vagányabbá tehetsz. A C&A csíkos pólóruhája 7990 forintért landolhat a kosaradban, aminek tengerész stílusát erősítheted a Zara díszgombos pulóverével, ha 9995 forintot áldozol érte.

Még nincs hozzászólás

Gyönyörű kiegészítők a hidegre - Árakkal és lelőhelyekkel

Akár minden nap más stílusod lehet, melyhez csupán a megfelelő kiegészítőket kell beszerezned!
Szépség és divat

Szőrmés kabátok, mellények, pulóverek - Árakkal és lelőhelyekkel

Idén büntetlenül lehetsz szőrös, persze a ruharéteg fölött, nem alatta! Teremts stílust műszőrmével!
Szépség és divat
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.