kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Nőies szövetkabátok körképe

Nőies szövetkabátok körképe
Típusok és árak

Ha még nem találtál rá álmaid szövetkabátjára, most nagy eséllyel találkozhatsz az igazival! Nézd meg, miből szemezgethetsz!

Forrás: Femina.hu

A csípős reggelek már jelzik, hogy itt az ideje melegebb kabát után nézni, mellyel felválthatod vékony dzsekid rövid szolgálatát. Ha valami extra nőiesre vágysz, mindenképp a szövetkabát mellett érdemes döntened, hiszen ebből a típusból a késő őszi, valamint a télies változatokat is megtalálod a palettán - ezért praktikusabban kihasználható darab -, ráadásul időtálló a divat körforgásában.

Az idei kínálatot elnézve úgy érezheted magad, mintha egy időutazáson vennél részt, ugyanis a kabáttrendek is erősen visszanyúlnak a 20. század meghatározó fazonjaihoz, így a ’20-as évektől kezdve a ’90-es évekkel bezárólag sokféle divathatással találkozhatsz.

Klasszikus vonalak, időtlen elegancia

Az őszi-téli szezon a nőiesség jegyében telik, tehát nem véletlen, hogy a kifinomult ízlést vette célba, ezáltal szakított a felesleges giccsel és a harsány cicomával. A klasszikus kabátok rendkívül egyszerűek, ami a vonalvezetésükre és a színvilágukra egyaránt jellemző, az anyaghasználatukra viszont cseppet sem, mert ez a stílus és a magas fokú minőség kéz a kézben járnak egymással.

Elegáns árnyalatai a tejszín, a galambszürke és a fekete, a hétköznapibb modelljei pedig a sötétkék, a borvörös, valamint a barna árnyalatok mellett a kockás és a tyúklábmintázatokat is beemeli, ez adja meg az angolos esszenciát.

Angolos sikk

A Zara sötétkék gyapjú modellje 24 995 forintért lehet a tiéd, és ugyanitt, ugyanennyiért kaphatod meg a kockás, szürkésbarna szövetkabátot.

Szövetkabátok
Zara 24 995 Ft
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Az F&F márka rövid fazonú, megkötős darabot kínál számodra, 8900 forintért. A Bon Prix karcsúsított, tyúklábmintás megoldását 13 999 forintért rendelheted meg. Az Otto trencskó-szabású, skótkockás változatára pedig 29 725 forintért tehetsz szert.

Alkalmi kabátok

A Mango fekete, deréköves kabátja 33 995 forintba kerül. Az F&F fodros gallérú, barokkos stílusú eleganciával kecsegtet, 21 000 forintért. A Bon Prix weboldalán is kifoghatsz alkalmi darabokat: a tejszínű, egyenes fazonjuk 13 999 forintért kapható, az A-vonalú, háromnegyedes ujjú szövetkabátjukért pedig 14 999 forintot kell áldoznod.

Abszolút retró - múltidéző szövetkabátok

Bár a múltból elcsent stílusjegyek most mindenhol felbukkannak a divatban, egyes kabátok esetében ez olyannyira szembetűnő, mintha egy régi filmvászonról csöppentek volna ide.

Ám mégsem a makulátlan dívakülsőt jelenítik meg, hanem a világháborús időszakra jellemző, kissé pórias nőiességet tálalják. Ezért itt már a durvább szövésű anyagok is nagy szerepet játszanak.

A Zara nagyzsebes, kockás darabját 27 995 forintért vásárolhatod meg. Szintén a Zara kollekciójában bukkanhatsz rá a rövid fazonú, derékban megkötős kiskabátra, 19 995 forintért. A Mango bolyhos szövésű, egyenes szabású, kockás megoldása 29 995 forintért landolhat a kosaradban. Szintén a Mango üzleteiben juthatsz hozzá a valamivel elegánsabb, szürke modellhez, melynek ugyanúgy 29 995 forint az ára. Az Otto kockás retró kabátjáért 29 725 forintot kell áldoznod.

Zakószabású kabátok - a ’80-as évek irodastílusa

Az F&F hosszú fazonú, teveszőrszínű megoldása 18 500 forintba kerül. Hasonlóra lelhetsz a Zara üzleteiben, 42 995 forintért. Ugyanitt a szürke, térd alá érő szövetkabát is 42 995 forintért kapható. A Mango nagygalléros, rövid változata 33 995 forintért találhat gazdára. Az Otto internetes katalógusából szürke, zakószabású modellt rendelhetsz, 25 490 forintért.

Military fazon - a minden évben felbukkanó elem

A katonai trend már rég nemcsak a khaki színt és a terepmintát jelenti, hanem sajátos fazonokkal rendelkezik, melyekhez a tengerész díszzubbonyokon át egészen a katonai esőkabátokig szinte minden korú és rangú egyenruhából inspirációt merítettek a tervezők. Változatosságuk kimeríthetetlen, ezért jó ideig helyük lesz még a divatban.

A Zara díszzubbonyra emlékeztető, őszi kabátkája 19 995 forintért lehet a tiéd. A Mango homokszínű darabja a szafari és military stílusjegyeket ötvözi magában. Az ára 33 995 forint. Szintén a Mango kínálatából tehetsz szert a sötétkék tengerészkabátra, 34 995 forintért. Az Otto derékhangsúlyos modelljét 29 725 forintért kaparinthatod meg magadnak.

Még nincs hozzászólás

Karcsúsító kabátok

Szeretnél karcsúbbnak tűnni? Megmutatjuk, milyen kabátfazont válassz őszre!
Szépség és divat
Bőrmegújító program
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.