kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Nőies szövetkabátok körképe

Nőies szövetkabátok körképe
Típusok és árak

Ha még nem találtál rá álmaid szövetkabátjára, most nagy eséllyel találkozhatsz az igazival! Nézd meg, miből szemezgethetsz!

Forrás: Femina.hu

A csípős reggelek már jelzik, hogy itt az ideje melegebb kabát után nézni, mellyel felválthatod vékony dzsekid rövid szolgálatát. Ha valami extra nőiesre vágysz, mindenképp a szövetkabát mellett érdemes döntened, hiszen ebből a típusból a késő őszi, valamint a télies változatokat is megtalálod a palettán - ezért praktikusabban kihasználható darab -, ráadásul időtálló a divat körforgásában.

Az idei kínálatot elnézve úgy érezheted magad, mintha egy időutazáson vennél részt, ugyanis a kabáttrendek is erősen visszanyúlnak a 20. század meghatározó fazonjaihoz, így a ’20-as évektől kezdve a ’90-es évekkel bezárólag sokféle divathatással találkozhatsz.

Klasszikus vonalak, időtlen elegancia

Az őszi-téli szezon a nőiesség jegyében telik, tehát nem véletlen, hogy a kifinomult ízlést vette célba, ezáltal szakított a felesleges giccsel és a harsány cicomával. A klasszikus kabátok rendkívül egyszerűek, ami a vonalvezetésükre és a színvilágukra egyaránt jellemző, az anyaghasználatukra viszont cseppet sem, mert ez a stílus és a magas fokú minőség kéz a kézben járnak egymással.

Elegáns árnyalatai a tejszín, a galambszürke és a fekete, a hétköznapibb modelljei pedig a sötétkék, a borvörös, valamint a barna árnyalatok mellett a kockás és a tyúklábmintázatokat is beemeli, ez adja meg az angolos esszenciát.

Angolos sikk

A Zara sötétkék gyapjú modellje 24 995 forintért lehet a tiéd, és ugyanitt, ugyanennyiért kaphatod meg a kockás, szürkésbarna szövetkabátot.

Szövetkabátok
Zara 24 995 Ft
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Az F&F márka rövid fazonú, megkötős darabot kínál számodra, 8900 forintért. A Bon Prix karcsúsított, tyúklábmintás megoldását 13 999 forintért rendelheted meg. Az Otto trencskó-szabású, skótkockás változatára pedig 29 725 forintért tehetsz szert.

Alkalmi kabátok

A Mango fekete, deréköves kabátja 33 995 forintba kerül. Az F&F fodros gallérú, barokkos stílusú eleganciával kecsegtet, 21 000 forintért. A Bon Prix weboldalán is kifoghatsz alkalmi darabokat: a tejszínű, egyenes fazonjuk 13 999 forintért kapható, az A-vonalú, háromnegyedes ujjú szövetkabátjukért pedig 14 999 forintot kell áldoznod.

Abszolút retró - múltidéző szövetkabátok

Bár a múltból elcsent stílusjegyek most mindenhol felbukkannak a divatban, egyes kabátok esetében ez olyannyira szembetűnő, mintha egy régi filmvászonról csöppentek volna ide.

Ám mégsem a makulátlan dívakülsőt jelenítik meg, hanem a világháborús időszakra jellemző, kissé pórias nőiességet tálalják. Ezért itt már a durvább szövésű anyagok is nagy szerepet játszanak.

A Zara nagyzsebes, kockás darabját 27 995 forintért vásárolhatod meg. Szintén a Zara kollekciójában bukkanhatsz rá a rövid fazonú, derékban megkötős kiskabátra, 19 995 forintért. A Mango bolyhos szövésű, egyenes szabású, kockás megoldása 29 995 forintért landolhat a kosaradban. Szintén a Mango üzleteiben juthatsz hozzá a valamivel elegánsabb, szürke modellhez, melynek ugyanúgy 29 995 forint az ára. Az Otto kockás retró kabátjáért 29 725 forintot kell áldoznod.

Zakószabású kabátok - a ’80-as évek irodastílusa

Az F&F hosszú fazonú, teveszőrszínű megoldása 18 500 forintba kerül. Hasonlóra lelhetsz a Zara üzleteiben, 42 995 forintért. Ugyanitt a szürke, térd alá érő szövetkabát is 42 995 forintért kapható. A Mango nagygalléros, rövid változata 33 995 forintért találhat gazdára. Az Otto internetes katalógusából szürke, zakószabású modellt rendelhetsz, 25 490 forintért.

Military fazon - a minden évben felbukkanó elem

A katonai trend már rég nemcsak a khaki színt és a terepmintát jelenti, hanem sajátos fazonokkal rendelkezik, melyekhez a tengerész díszzubbonyokon át egészen a katonai esőkabátokig szinte minden korú és rangú egyenruhából inspirációt merítettek a tervezők. Változatosságuk kimeríthetetlen, ezért jó ideig helyük lesz még a divatban.

A Zara díszzubbonyra emlékeztető, őszi kabátkája 19 995 forintért lehet a tiéd. A Mango homokszínű darabja a szafari és military stílusjegyeket ötvözi magában. Az ára 33 995 forint. Szintén a Mango kínálatából tehetsz szert a sötétkék tengerészkabátra, 34 995 forintért. Az Otto derékhangsúlyos modelljét 29 725 forintért kaparinthatod meg magadnak.

Még nincs hozzászólás

Puha, bolyhos pulóverek körképe - Árakkal és lelőhelyekkel

Kényelmes típus vagy, és utálod a hideget? Akkor az idei pulóvermánia rád is nagy hatással lesz.
Szépség és divat

Nőies, meleg szoknyák körképe - Árakkal és lelőhelyekkel

Öltözködj változatosan és dacolj a hideggel! A vastag, meleg szoknyák már megjelentek az üzletekben!
Szépség és divat
Villámnarancs kúra

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.