kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Nem tesz jót a bőrnek

5 dolog, amiről azt hittük, jó a bőrnek, pedig nagyon nem
Ezeket felejtsd el

Számos dologról tartja azt a közhit, hogy szuper a bőr számára.

Szerző: Egresi Kata
Forrás: Femina.hu

Sok olyan dologról hisszük, hogy jót tesz a bőrnek, ami valójában rövid és hosszú távon is problémát okozhat. Vannak olyan szerek, melyeknek előnyei is lehetnek, a hátrányokkal azonban a pozitív hatások nem állnak arányban. Lehet, hogy meg fogsz lepődni.

A vöröbor számos jótékony hatásáról olvashatsz sok helyen. Polifenol-tartalma miatt tartják egészségesnek. A benne található resveratrol ugyanis antioxidáns hatású. Viszont olyan mennyiséget kellene meginni belőle ahhoz, hogy ebből valaki profitáljon, ami szinte lehetetlen.

Egy-két pohár vörösbor is visszatartja a vizet, ödémát okozhat, és sokkal több szabadgyököt termel, mint amennyi antioxidánst bejuttat a szervezetbe. Ha szeretnél hozzájutni a resveratrolhoz, fogyassz inkább szőlőmagőrleményt.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Tévhitek a mézről

A méz nagyon jó hatással lehet a bőrre, ha arra használod, amire való. Egy általános tévhit sokakat félrevezet. Kattints, és olvasd el, mi az!

A legfontosabb tápanyagok a bőrnek

Ahhoz, hogy bőröd egészséges maradjon, külsőleg és belsőleg is foglalkoznod kell testeddel. Szakértőnk elmondja, milyen hatóanyagok segítenek ebben.

Még nincs hozzászólás
Bőrmegújító program
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.