kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

A legszebb szilveszteri ruhák

A legszebb szilveszteri ruhák

Egy csábító ruhadarabbal könnyen emlékezetessé teheted az év utolsó napját. Válassz a legszebb koktélruhák és kisestélyik közül!

Forrás: Femina.hu

Az évek elszállnak, de egy-egy szilveszter felejthetetlenné válhat, ha megadod a módját. Ehhez nem kell más, mint egy jó társaság, egy kis pezsgő, egy kis csillogás, olykor néhány facér férfiú, és ami örök, egy kacér és csábító ruhadarab.

Az év leghosszabb éjszakáján minden nő gyönyörű – talán mert jól állnak az éjszakai fények, talán mert ilyenkor igazán felszabadult lehetsz, és önmagadat adod –, ezért használd ki az alkalmat! Ha viszont az extravagáns hangulatodban beszerzett „majd jó lesz szilveszterre” ruháidat inkább a szekrény mélyén hagynád, válassz a következők közül, és kezdődhet a visszaszámlálás!

Nagyvilági tünde

Ha éteri és lélegzetelállító hatást szeretnél elérni, bújj alakot követő, lenge, vékony és lágy anyagú ruhákba. A finom megjelenést tovább fokozzák az olyan kiegészítők, mint egy szalag vagy egy pánt a derekadon, vagy akár egy gyöngyházfényű, ezüst vagy aranyszínű hímzés az azzal harmonizáló pasztellszínű ruhán.

A pasztellszíneken kívül gyönyörű lehetsz türkizes-kékes árnyalatú színekben, ezüstszürkében, aranyban és gyöngyházszínű kisestélyiben is. Ha selyemruhát viselsz, kombinálhatod csipkével vagy szalaggal is, de akkor is nagyon szép, ha egyszerű vonalú, nem testhez simuló, viszont sejtelmesen kirajzolja vonalaidat. Szintén légies megjelenést kölcsönöz, ha ruhád szoknyarésze aszimmetrikus, könnyű és lágy redőkben omlik le.

Ha alkalmi ruháról van szó, a legtöbben előnyben részesítik a sötét színeket, így igazi jelenség lehetsz akkor is, ha fehérbe öltözöl. A csipkét ez esetben hagyd meg a menyasszonyoknak, és vastagabb anyagot se válassz – ha csak nem vagy elnökfeleség –, viselj inkább az előbbiekhez hasonló finom vonalú ruhát. A fehéret is kiegészítheted egy kis csillogással, hímzéssel, flitterekkel, azonban bánj velük óvatosan – hogy ne ess túlzásokba, viselj olyan kiegészítőket, melyek „megtörik a fényt”, például egy egyszerűbb, de elegáns anyagból készült pántot vagy szalagot a derekadon.

Koktélruhák
Merész arany
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Az éj királynője

A vérbeli vamp legfontosabb ismertetőjelei a laza, de határozott stílus, és a gyilkos, de ellenállhatatlan pillantások, melyekhez testhez simuló, szexi ruha dukál. És ami idén kötelező: kivágás minden mennyiségben. Vadító lehetsz egy egészen derékig leomló nyakrésszel kialakított ruhában – ami nem csak a férfiakra nézve veszélyes, jobb, ha te is vigyázol benne a twisttel –, de egy hátrésznél mélyen kivágott ruha is szexivé és sejtelmessé teszi megjelenésed.

Legyen testhez simuló, kivágott, klasszikus vagy drámai, a kis fekete örök darab marad. Ha elegánsabb és visszafogottabb helyre mész, válassz egy szolidabb feketét, amit kiegészíthetsz szalaggal vagy csipkével is, de a pepita Marily Monroe stílusú nyakba kötős ruha is tökéletes.

Ha egy „erősebb” feketére vágysz, válassz olyat, ami szigorúan követi az alakodat, és a dekoltázsodat, illetve a vállaidat hangsúlyozza egy mélyebb kivágás, pánt nélküli felsőrész vagy ejtett vállú ruha formájában. Az egyszerűbb fekete ruhákhoz pedig elengedhetetlenek a csillogó kiegészítők, legyenek azok magán a ruhán vagy máshol, ékszer formájában.

Az igazi nő

Ha telt és nőies formákkal vagy megáldva, akkor is viselj nyugodtan csábító ruhadarabokat, ugyanolyan szexi leszel bennük, mint cingárabb társaid. Sőt, elég néhány trükk, és a maximum 200%-át hozhatod ki magadból.

Láncos
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Tény, hogy a sötétebb színek előnyösebbek számodra, de nem kell kizárólag feketét hordanod. Csábító lehetsz ezüstszürkében, méregzöldben, sötét olívában, mély tengerkékben, vörösben, és az idei év egyik legjellemzőbb divatszínében, a lilában is. Válassz lágy anyagokat, nagyon szép például egy mell alatt húzott, empire stílusú, lágy redőkben leomló ruha. De egyenesen neked találták ki a fűzőszerű felsőrészt is, különösen ha még mintája is karcsúsít, és melltől a derekad felé szűkülő vertikális formát rajzol.

Ha csípőben és popsiban vagy nagyon erős, hangsúlyozd vállaidat és dekoltázsodat kivágással. Maradhatsz a jól bevált feketénél is, viszont ha egyszerűbb vonalú, dobd fel kiegészítőkkel, csillogó motívumokkal. Utóbbiakat viszont tényleg csak kiegészítésképp használd, ugyanis a csillogó és fényes anyagok nem éppen karcsúsító hatásukról ismertek.

Jótanácsok

  • Az igazi kisestélyihez és koktélruhához magas sarkú, kecses cipő illik, ezért szilveszterkor még a legszexibb csizmádat is hagyd a szekrényben.
  • Legyen nálad egy kiskabát vagy boleró, hogy meg ne fázz, miután túlságosan felhevültél, majd kivetkőztél önmagadból.
  • Ha csillogó ruhát viselsz, a kiegészítőid legyenek visszafogottak.
  • A frizurád a szilveszteri megjelenés egyik legfontosabb kiegészítője, ezért legalább annyira figyelj rá, mint a tökéletes ruha kiválasztására.
  • És ne aggódj, bármilyen társaságba mész is, mindig lesznek, akik túlöltözöttek, és olyanok is, akik alulöltözöttek.

2 hozzászólás
dawies       2010-11-30 10:58
3.
Nekem is nagyon tetszik az első ruha! De lehet, hogy télen megfagynék benne ;) Félvállas ruhát hol kaphatok olcsóbban? 
válasz a 2. kommentre (Pachanga13 - 11-29)
Pachanga13       2010-11-29 22:16
2.
Gyönyörű ez a ruha az első képen:) Nem tudja valaki, hogy milyen márka és hogy a legújabb kollekció darabja-e? Nekem kell ez a ruha...

Melyik típusba tartozol? - A legszebb, személyre szabott divatszínek

Kíváncsi vagy, milyen típusba tartozol, és mik állnak neked jól? Tavasz, nyár, ősz és tél lányok, ideje színeződni!
Szépség és divat

A 4 legizgatóbb ruhadarab a férfi szerint

A férfiak imádják a nőies öltözékeket. Tudd meg, hogy mely ruhadarabokkal veheted le a lábáról a kiszemelt pasit, és hogyan viseld őket.
Szépség és divat
Sminkiskola

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.