kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

A 3 legjobb manikűrös-pedikűrös a városban

A 3 legjobb manikűrös-pedikűrös a városban

Add a lábad profi kezekbe, és élvezd, hogy értően kényeztetik a futóműveidet, vagy éppen a kezedet frissíti fel egy masszázs.

Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu

Az igényesség sok mindenen múlik, de vannak olyan apróságok, melyekről nem szabad megfeledkezni. Ilyen a rendszeres manikűr és pedikűr. A kéz és a lábfej ugyanis rengeteget elárul tulajdonosáról. Éppen ezért ne feledkezz meg a rendszeres ápolásukról.

Hetente egy-egy napot jelölj ki, amikor rendbe szeded őket. A lábápoláshoz habkőre, radírozó krémre és meleg vízre van szükséged, no meg egy zsírosabb hidratálókrémre az ápoláshoz.

Áztasd be a lábad, majd, ha a bőr kellően felpuhult, a lábradírral dörzsöld át, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől, a habkővel pedig távolítsd el a bőrkeményedéseket. Töröld szárazra a lábad, majd kend be alaposan a krémmel, húzz rá egy zoknit, és hagyd fent éjszakára.

A házi manikűr hasonlóan épül fel, itt azonban használhatsz sós-citromos keveréket a radír helyett, a citrom ugyanis fehérítő hatású, ami akkor jön jól különösen, ha dohányzol, hiszen a nikotin sárgává teszi az ujjak végét és a körmöket.

A körmöket kisollóval vágd le, és reszelővel formáld. Ezt akár a lábkörmökön is megteheted. A körömágy bőrét egy kis spatulával told vissza, és csak akkor vágd le bőrvágóollóval, ha már kellőképpen megvastagodott.

Néha azonban érdemes a házi kozmetikán túl egy profit is felkeresni, aki rendbe szedi a futóműveidet vagy a kezeidet. Ha nem tudod, kihez jelentkezz be, itt van három megbízható szakember.

Teljes körű ápolás

Jó érzés úgy távozni egy szakembertől, hogy minden rendben van. Rákosi Melinda kezei közül biztosan így mégy majd el. A 2003-ban végzett kéz- és lábápoló mester teljes körű szolgáltatást nyújt az egyszerű rendbeszedéstől a gyógyászati pedikűrig. Melinda nem gyorstalpaló tanfolyamon szerezte ismereteit, és mint minden jó szakember, szereti a munkáját. Ha nem akarod kitenni a lábad otthonról, akkor Melinda házhoz megy, de a 13. kerületben található Lari Kozmetikában is - előzetes egyeztetés után - meglátogathatod.
Az ápoláson túl a körömszépítésnek is avatott mestere, így, ha műkörmöket szeretnél, esetleg egy különleges eseményre valamilyen extra mintát, bízd rá.

Rákosi Melinda kéz- és lábápoló
Telefonszám: 70 452-5507.
Kattints ide, ha Melinda honlapja érdekel.

Mindig mosolygósan

Ha nem csak a szolgáltatás minősége fontos számodra, hanem az is, hogy mosolygós szakemberhez fordulj, akkor Szendrődi Jankával biztosan meg leszel elégedve. A kozmetikusként is dolgozó lánynál kellemes félórákat tölthetsz el, hiszen a professzionális munka mellett azt is fontosnak tartja, hogy lélekben is pihenten távozz a székből.

Ha nincs időd egy hosszabb kezelésre, akkor igénybe veheted az expressz manikűr- és pedikűrkezelést is. My Room nevű szalonjában szeptemberben akcióval várja a pedikűrre bejelentkezőket, ajándék lakkozással. Jankához akár az interneten is bejelentkezhetsz, minimum három nappal a kezelés előtt, a szendrodi.janka@gmail.com e-mail címen.

Szendrődi Janka kozmetikus, manikűr-pedikűr
Telefonszám: 0620 373 1780.
Janka honlapját ide kattintva érheted el.

Más módszer

Kevesen nyergelnek át a bölcsésztudományokról a pedikűrre, Turcsányi Ivett mégis megtette. A portugál szakon végzett Ivett Bartha Ida mellett tanult, aki egy új, saját módszert vezetett be a profi kézápolásban. Ennek egyik alappillére a bőrcsípő, ami a hagyományos, ám nem túl szakszerű bőrvágó olló helyett használatos. Bőrcsípővel anélkül távolíthatóak el az elhalt bőrrészek, hogy az élő szövet károsodna, így elkerülhető a puffadt körömsánc kialakulása, a kiszálkásodott, piros bőr, a manikűr pedig esztétikus és tartós lesz. Ivetthez nemcsak kézápolásra jelentkezhetsz, de kérdéseidet is felteheted neki szakértői oldalunkon.

Turcsányi Ivett
Telefonszám: 0620 520 6311.
Kérdezd Ivettet a láb- és kézápolásról szakértői oldalunkon.

Még nincs hozzászólás

Csodás bőrmegújító, feszesítő testolajok

Készítsd el saját testápolódat, mellyel olyan lehet a bőröd, mint a babapopsi. Nem kell hozzá más, csak néhány csepp finom olaj.
Szépség és divat

A 3 leghatékonyabb mellfeszesítő tipp

A dekoltázsra ugyanannyi figyelmet kellene fordítani, mint az arcbőrre. Íme, a legjobb tippek, hogy sokáig feszes maradjon.
Szépség és divat
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.