kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Csúnya modell fehérneműben

"Gusztustalan, nem kellene mutogatnia magát!" Fehérneműben pózolt, nézd meg, miért mondtak rá ilyet

Jól tette, hogy levetkőzött?

Szerző: Jász Virág
Forrás: Femina.hu

Rain Dove modellnek a teste és az arca is férfiasabb jegyeket hordoz, ami a modellvilágban korábban előnyére vált - pózolt a Vogue és a Marie Claire hasábjain is. A Victoria's Secret kifutóján azonban nehéz lenne őt elképzelni az extra nőies arcú, karcsú, de ívelt formákkal rendelkező sztármodellek közt.

Dove azonban ezzel nem ért egyet: úgy döntött, felhívja a figyelmet arra, hogy nem kizárólag az a szép és a nőies, amit a Victoria's Secret-képek sugallnak. Éppen ezért - talán társadalmi elkötelezettség, talán provokáció miatt - VS-fehérneműkbe bújt, és megörökíttette magát a szexi szerelésekben. Majd csavart egyet a képeken, és saját, markánsabb karakterű arca helyére az angyali VS-lányokét szerkesztette. Úgy vélte, ezzel talán elindíthat egy párbeszédet, ám a Victoria's Secret nem reagált a képekre, a közvélemény viszont annál inkább: gusztustalannak nevezték a modell külsejét.

Tiszteletre méltó minden kezdeményezés, ami a szokványos modellképet próbálja megingatni, és megmutatja a nőknek, hogy a szépség szubjektív, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a világon hány millió ember gondolja úgy, hogy a VS-angyalok valóban szépek. A márka a tökéletes szépséget akarja értékesíteni termékein keresztül, így miért ne tehetné ezt a számára tökéletes modelleken? A lényeg, hogy a nők azzal legyenek tisztában, hogy nem valós kép az, amit látnak, és pláne nem követendő. Ezek a lányok inkább műalkotások, akiket jó csodálni.

Nézd meg a saját szemeddel a képeket, és döntsd el: vajon jól tette-e Dove, hogy elkészíttette ezt a sorozatot, vagy inkább a provokáció és a figyelemfelkeltés volt a célja?

A bal oldali képen a provokatív modell összevágott fotóját láthatod: VS-fehérnemű az ő testén, de egy Victoria's Secret-angyal fejével. Bal oldalon, felül egy az egyben Rain Dove, alul pedig, az eredeti képen a VS-fehérneműcég egy modellje látható. Dove durván próbál rájátszani a pózra, ám robusztusabb alkatával és férfiasabb testtartásával inkább furcsa lett az összkép, mint szép - amit ő szeretett volna.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

"Túl ronda vagy, hogy szeretni lehessen" Nézd a nőt, akinek ezt mondták

Évekig sminkkel takargatta sokak által ocsmánynak titulált szépséghibáját, 23 évesen jutott el odáig, hogy többé nem akarja rejtegetni magát.

Még nincs hozzászólás
Letölthető edzéstervek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.