kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Csúnya modell fehérneműben

"Gusztustalan, nem kellene mutogatnia magát!" Fehérneműben pózolt, nézd meg, miért mondtak rá ilyet

Jól tette, hogy levetkőzött?

Szerző: Jász Virág
Forrás: Femina.hu

Rain Dove modellnek a teste és az arca is férfiasabb jegyeket hordoz, ami a modellvilágban korábban előnyére vált - pózolt a Vogue és a Marie Claire hasábjain is. A Victoria's Secret kifutóján azonban nehéz lenne őt elképzelni az extra nőies arcú, karcsú, de ívelt formákkal rendelkező sztármodellek közt.

Dove azonban ezzel nem ért egyet: úgy döntött, felhívja a figyelmet arra, hogy nem kizárólag az a szép és a nőies, amit a Victoria's Secret-képek sugallnak. Éppen ezért - talán társadalmi elkötelezettség, talán provokáció miatt - VS-fehérneműkbe bújt, és megörökíttette magát a szexi szerelésekben. Majd csavart egyet a képeken, és saját, markánsabb karakterű arca helyére az angyali VS-lányokét szerkesztette. Úgy vélte, ezzel talán elindíthat egy párbeszédet, ám a Victoria's Secret nem reagált a képekre, a közvélemény viszont annál inkább: gusztustalannak nevezték a modell külsejét.

Tiszteletre méltó minden kezdeményezés, ami a szokványos modellképet próbálja megingatni, és megmutatja a nőknek, hogy a szépség szubjektív, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a világon hány millió ember gondolja úgy, hogy a VS-angyalok valóban szépek. A márka a tökéletes szépséget akarja értékesíteni termékein keresztül, így miért ne tehetné ezt a számára tökéletes modelleken? A lényeg, hogy a nők azzal legyenek tisztában, hogy nem valós kép az, amit látnak, és pláne nem követendő. Ezek a lányok inkább műalkotások, akiket jó csodálni.

Nézd meg a saját szemeddel a képeket, és döntsd el: vajon jól tette-e Dove, hogy elkészíttette ezt a sorozatot, vagy inkább a provokáció és a figyelemfelkeltés volt a célja?

A bal oldali képen a provokatív modell összevágott fotóját láthatod: VS-fehérnemű az ő testén, de egy Victoria's Secret-angyal fejével. Bal oldalon, felül egy az egyben Rain Dove, alul pedig, az eredeti képen a VS-fehérneműcég egy modellje látható. Dove durván próbál rájátszani a pózra, ám robusztusabb alkatával és férfiasabb testtartásával inkább furcsa lett az összkép, mint szép - amit ő szeretett volna.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

"Túl ronda vagy, hogy szeretni lehessen" Nézd a nőt, akinek ezt mondták

Évekig sminkkel takargatta sokak által ocsmánynak titulált szépséghibáját, 23 évesen jutott el odáig, hogy többé nem akarja rejtegetni magát.

Öregítő színek, melyeket soha ne viselj!

A rosszul megválasztott színek sápasztanak és fárasztanak, ezáltal pedig öregebbnek mutatnak a valós korodnál. Stylist szakértőnk elárulja, milyen színeket és árnyalatokat kerülj.

Még nincs hozzászólás
Letölthető edzéstervek
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.