kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Sztárok régen és ma

Sztárok régen és ma
avagy miből lesz a cserebogár

Nézd meg, hogyan néztek ki a sztárok karrierjük kezdetén, sőt akár azt, hogy milyen gyerekek voltak. Christina Aguilera sok változáson ment keresztül.

Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu
Christina Aguilera ugyanabból a közegből jutott a világhírnévig, ahonnan Justin Timberlake és Britney Spears, a Disney Channel Mickey Mouse klubjából. A Genie in a bottle című számot még egy félénk kislány énekelte.


Xtina, ahogy akkor nevezték, hamar levetkőzte, és ezt akár szó szerint is vehetjük, kislányos imázsát. És a világnak, főleg a férfi felének, bejött a váltás és a szexi vadmacska. Christinát hamar elismerte a szakma. Mára 5 Grammy-díjjal büszkélkedhet 16 jelölésből. 2006-ban időutazást tett, és most épp az 50-es években jár.


Az énekesnő számtalan mozgalmat és jótékony szervezetet támogat, az állatvédelem, a menekültek és a családon belüli erőszak elleni harc különösen szívügye. Amikor 2005 novemberében férjhez ment, arra kérték a násznépet, hogy a nászajándékra szánt összeget adják különböző jótékonysági szervezeteknek.

Így kezeld a zsíros bőrt természetesen - tippek a szakértőtől

A zsíros bőr előnye, hogy kevésbé látszanak rajta az öregedés jelei, viszont többet kell vele foglalkozni. Lássuk, milyen praktikákkal kezelheted.

Még nincs hozzászólás

Haj göndörítése buborékfóliával

Káros hajformázó készülék használata nélkül is göndörré varázsolhatod a frizurádat.
Szépség és divat
Bőrmegújító program
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.