kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Sztárok régen és ma

Sztárok régen és ma
avagy miből lesz a cserebogár

Nézd meg, hogyan néztek ki a sztárok karrierjük kezdetén, sőt akár azt, hogy milyen gyerekek voltak. Christina Aguilera sok változáson ment keresztül.

Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu
Christina Aguilera ugyanabból a közegből jutott a világhírnévig, ahonnan Justin Timberlake és Britney Spears, a Disney Channel Mickey Mouse klubjából. A Genie in a bottle című számot még egy félénk kislány énekelte.


Xtina, ahogy akkor nevezték, hamar levetkőzte, és ezt akár szó szerint is vehetjük, kislányos imázsát. És a világnak, főleg a férfi felének, bejött a váltás és a szexi vadmacska. Christinát hamar elismerte a szakma. Mára 5 Grammy-díjjal büszkélkedhet 16 jelölésből. 2006-ban időutazást tett, és most épp az 50-es években jár.


Az énekesnő számtalan mozgalmat és jótékony szervezetet támogat, az állatvédelem, a menekültek és a családon belüli erőszak elleni harc különösen szívügye. Amikor 2005 novemberében férjhez ment, arra kérték a násznépet, hogy a nászajándékra szánt összeget adják különböző jótékonysági szervezeteknek.

Öregítő színek, melyeket soha ne viselj!

A rosszul megválasztott színek sápasztanak és fárasztanak, ezáltal pedig öregebbnek mutatnak a valós korodnál. Stylist szakértőnk elárulja, milyen színeket és árnyalatokat kerülj.

Még nincs hozzászólás

Melltartó méret és fazon

Ezzel a fazonnal a legjobbat hozhatod ki a dekoltázsodból, bármilyen legyen a mellméreted!
Szépség és divat
Bőrmegújító program
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.