Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Ingyenes bőrmegújító program

Hogyan működik?

  1. Lépj be az oldalra, vagy ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálj, majd lépj be!
  1. A profiloldalad Életmód programok fülében jelöld be a Bőrmegújító programot, add meg a kezdődátumot, majd legalul mentsd el.
  1. Mentés után válaszd ki a Szépség menüpont Bőrmegújító pontját.
  1. A program nyitóoldalán a program menüpont alatt is lehetőség van a kezdő dátum beállítására vagy módosítására.

Figyelem! A rendszer nem küld értesítő e-mailt a regisztrációról, illetve a programindulásról!

Mindenki szeretne feszes, puha, ránctalan arcbőrt, ha lehet, sokáig. Sajnos azonban a bőr, mely az arcon különösen vékony, hamar és látványosan öregszik. 25 éves kortól csökken a kollagén mennyisége a sejtekben. Ez a fehérje az inak, izmok és nem utolsósorban a bőr rugalmasságáért felel. Az első apró ráncok és finom vonalak arra figyelmeztetnek, hogy már nincs jelen belőle a szervezetben annyi, mint korábban.

Az első ránccal találkozni minden nőnek rossz érzés, azonban szerencsére nem kell beletörődni az idő múlásába. Bár a kozmetikai ipar olykor már az űrkutatásra hasonlít, a modern eljárások helyett érdemes inkább a táplálkozásra és a bőrápolásra odafigyelni.

A helyes, tápanyagdús étkezés nemcsak az egészség, de a szépség szempontjából is érdekes, hiszen az ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek a bőrnek is fontos építőkövei.

Az öregedésért természetesen nemcsak a csökkenő kollagénszint a felelős, a környezeti hatások is ugyanúgy okolhatóak a ráncokért és a petyhüdt bőrért. A napsugárzás, a szmog, a szervezetbe jutó méreganyagok mind szabadgyök-szaporítóak. A szabadgyökök a szervezetben egyébként is jelen lévő molekulák, melyek a védelmi rendszer részeit képezik.

Ha azonban túl sok legyőzendő ellenséggel találkoznak, olyan mértékben elszaporodnak, hogy megtámadják az egészséges sejteket is, szabad oxigénatomjukkal. Ez a folyamat, illetve jelenség nemcsak az öregedő bőrnél játszik szerepet, hanem például a daganatok kialakulásakor is.

A szabadgyökök közömbösítéséhez antioxidánsokra van szükség, amiből szerencsére nincs hiány, hiszen a vitaminoknak és egyéb vegyületeknek is van ilyen tulajdonsága. Neked csak arról kell gondoskodni, hogy a szervezetedbe elegendő mennyiség jusson.

Programunkkal két hét alatt megújíthatod a bőröd és feltöltheted tested vitaminraktárait, hiszen a szépségtippek mellett remek antioxidáns-bomba recepteket is olvashatsz. Mielőtt belevágsz a programba, derítsd ki, milyen típusú a bőröd.

Regisztrálj a Feminára, majd belépve jelentkezz a programra, állítsd be a kezdődátumot, és indulhat a szépülés. Két hét után szemmel látható lesz a változás.

Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.