kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Ámulatba ejtő és szexi fehérnemű kollekció csitriknek és érett nőknek

Ámulatba ejtő és szexi fehérnemű kollekció csitriknek és érett nőknek

Az alakformáló fehérneműk nem mindig a legszebbek. Ismerj meg néhányat, melyekből kibújni is jó.

Szerző: Femina
Forrás: Femina.hu

A szépségért meg kell szenvedni? Azok az idők már rég elmúltak! Minden nő jól szeretné magát érezni a bőrében, a fehérneműk pedig ebben különös szerepet játszanak, hiszen a nők elsősorban maguknak választják ki ezeket.

A modern alsóruházatot, mely egyszerre öltöztet és funkciót ad, nagy szaktudással, innovatív anyagokból a legmagasabb minőségben készítik el.

Sok nő épp a fehérneműk esetében visel téves méretet. Sokszor az évekkel korábban megállapított méretekhez ragaszkodnak, és továbbra is aszerint vásárolnak, anélkül, hogy ellenőriznék, helyes-e.

Hogyan állapíthatod meg a helyes méretet?

A fehérneműk méretét a test körméreteiből kiindulva határozhatod meg. A méret megállapítása azonban semmi esetre sem pótolja a próbát.

Melltartóméretek

A melltartóméret helyes megállapításához kétszer kell méretet venned: a mell alatti törzskörméretet és a mellbőséget. Mérd meg a mell alatt szorosan a test körméretét, és kerekítsd öttel osztható számra! Ez lesz a melltartókörméret.

Ezt követően végezz hasonló mérést a mérőszalagot nem túl szorosan körbevezetve a mell legerősebb pontján. A kosárméret a mell alatti körméret és a mellbőség különbségéből ered.

 • 12-13 cm különbség: A kosár.
 • 14-15 cm különbség: B kosár.
 • 16-17 cm különbség: C kosár.
 • 18-19 cm különbség: D kosár.
 • 20-21 cm különbség: E kosár.
 • 22-23 cm különbség: F kosár.
 • 24-25 cm különbség: G kosár.
 • 26-27 cm különbség: H kosár.

Praktikák és okos trükkök

Gondoltál már arra, hogy milyen veszélyekkel járhat egy rosszul megválasztott melltartó? Deformál, elnyom, húz, fájdalmat okoz és nem utolsósorban egészségtelen, akárcsak egy kényelmetlen cipő.

Nagyon fontos tehát, hogy odafigyelj a helyesen megválasztott, alkatodhoz és méretedhez illő, megfelelő melltartó kiválasztására. Emellett pedig jusson eszedbe, hogy egy jó fehérnemű segíthet az apróbb alaki hibáknak vélt gondjaid megoldásában. Formálhat, nagyíthat, kicsinyíthet vagy épp megemelhet - bármelyiknek is érzed szükségét. És mindezt kényelmesen, hiszen ma már senkinek sem kell szenvednie a divat miatt. Ismerd meg a Triumph új kollekcióján keresztül, hogy milyen a jó fehérnemű.

Láthatatlan

A testhez simuló ruháknál selymes és könnyű fehérneműre van szükség, ami nem látszik át. A varrás nélküli kosár megoldást nyújthat, mely speciális anyagkidolgozásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy még a mintás kosarak is tökéletesen simák legyenek, ilyen például a Sensual Curves melltartó.

Push-up hatás

A kivehető szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst. Ez a párnácska lehetővé teszi, hogy viselője eldöntse, mennyit szeretne megmutatni.

13 gyönyörű cicifix mellméretre szabva
13 gyönyörű cicifix mellméretre szabva
Karcsúbb derék, homokóra alak pillanatok alattA legjobb nadrágfazonok, ha karcsú derekat akarszCsodaszép nyári ruhák testalkatra szabvaIlyen pólót hordj, ha széles a vállad és kicsi a melledBlézerek az optikailag karcsúbb derékértKarcsúsító kis fekete ruhák10 öltözködési baki, amit hidegben könnyű elkövetni20 farmer testalkatra szabvaA legtrendibb férfimágnes rövidnadrágok őszre8 öltözködési baki, amit a legtöbb nő elkövet

Egyszerűen dobd be a párnácskákat, és már indulhatsz is a partira. A super push-up melltartó a beépített push-up párna mellett még egy kivehető pluszpárnával bővíthető.

Nagy kosárméret

A nagy mellbőséggel megáldott hölgyek is ugyanazokat a csinos melltartókat szeretnék hordani, amiket átlagos méretű társaik. A Triumph legyőzte az akadályt; megalkotta a csábító, mégis maximális támaszt nyújtó melltartót. A nagyobb kosárméretekben trükkös megoldások vannak, úgymint szélesebb vállpánt és megerősített bélés, amelyek egyszerre felelnek a biztos tartásért és a kényelemért.

Variálható vállpánt

A mélyen dekoltált ruhákhoz, valamint az estélyi és alkalmi viseletekhez tervezték a variálható vállpántú melltartókat, hogy a különböző szabású felsőruházat alatt észrevétlen maradhasson a fehérnemű. Ennek egyik elegáns darabja a Glamour Curves melltartó.

Kicsinyítő hatás

A kicsinyítő hatás: ha jobban éreznéd magát egy picit kisebb mellbőséggel, akkor a megoldás a minimiser melltartó. Ügyes kialakításával, különleges szabásával és vonalvezetésével optikailag körülbelül egy kosármérettel kicsinyíti a mellbőséget. Csak válaszd ki a saját méretedet, a többit a melltartó dolga!

Alakformáló hatás

Nem volt még szebb fehérnemű, amely így palástolná az alaki hibákat. A legújabb technológiákat és különleges alapanyagokat - amelyek erősek, mégis könnyedek - felhasználva születtek meg a Shape Sensation kollekció modelljei. Oly gyengéden formálják a test vonalait, hogy észre sem fogod venni.

Képek: Triumph.

Még nincs hozzászólás

A tökéletes melltartófazon pici, közepes és nagy cicikre

Minden méretnek megvan a csodatevő melltartója, mely formásabb ciciket varázsol. Ilyen fazonokat keress!
Szépség és divat

Haslapító, alakformáló harisnyák körképe - Árakkal és lelőhelyekkel

Néhány plusz kiló választ el a divatos ruháktól? Lendülj formába egy pillanat alatt az alakformáló harisnyákkal!
Szépség és divat
Letölthető edzéstervek

Blog.hu ajánló

  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.