kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

A legnőiesebb, romantikus nyári ruhák

A legnőiesebb, romantikus nyári ruhák
Árakkal és lelőhelyekkel

Lehet merész vagy visszafogott fazonú, a ruha mindenképp garantálja szexis megjelenésedet.

Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu
2010.07.07.

A szezon egybeszabott ruhái többféle szempontból is praktikusak számodra, hiszen a változékony időjárás ellenére is maximálisan kihasználhatod ezeket a darabokat, ráadásul sokoldalúságuk a különféle stílusok között is elmossa az éles határvonalat.

Hűvösebb napokon a kislányosan bájos fazonokat megbolondíthatod egy rövid fazonú kardigánnal, de akár pimasz vagányságot is csempészhetsz a csipkék, a fodrok és a virágminták édeskés miliőjébe egy koptatott farmerdzsekivel, illetve egy férfiszabású blézerrel. Ha nyaraláskor sikerül elkapnod a kánikulát, a lengébb, dögösebb strandruhák sem hiányozhatnak a repertoárodból, melyek kiválóan vegyítik egymással a szexisen kihívó és a romantikus elemeket.

Vidéki romantika

Szavazz!
Mi nem tetszik magadon?

Erről a stílusról már sok szó esett, hiszen tavasz óta uralma alatt tartja a trendeket, ami cseppet sem véletlen. Ez az irányvonal ugyanis egyetlen ruhában képes összefoglalni az idei divat eszményképét, melynek megálmodásában minden szűkítő varrás, lágyan leomló redő és díszítőelem a nőt hivatott dicsérni.

Bár alapvetően a romantikára helyezi a hangsúlyt, rugalmasan kezeli a különféle stílusjegyeket, így a kifinomult nőiességtől és a csibészes vagányságtól sem határolódik el. Legkedveltebb fazonjai a derékhangsúlyos, tányérszoknyás megoldások, illetve az empire-szabású, A-vonalú mini- és maxiruhák, melyeket színes virágmintákkal, népies motívumokkal, hímzésekkel és fodrokkal varázsol még érzékibbé és izgalmasabbá.

Virágos ruhácskák gyermeklelkűeknek

A Promod 10 200 forintért kínál számodra derékban szűkre szabott, éterien könnyed, virágos kisruhát. A Mango nyári kollekciója leginkább a romantikus vonalat erősíti, hiszen csak úgy roskadozik a tündéri, retró szabásvonalú daraboktól: a pasztelles, mustáros krémszínű modelljük 9995 forintért lehet a tiéd, a népies hangulatú, fodros minijükért pedig 14 995 forintot kell áldoznod.

A Calzedonia nyakpántos, alakkiemelő pamutruhája 8490 forintért lehet a kedvenced, míg a Bon Prix webáruházából 5999 forintért rendelhetsz magadnak hasonlót, vászon anyagból. Az Otto online katalógusából vidéki stílusú maxiruhával gazdagíthatod a nyaralós ruhatárad, 14 580 forintért.

Népies hangulat, többféle elképzelésben

A Promod a romantikusabb country stílust ragadta meg a fodros aljú csőruhájával, mely 10 590 forintba kerül. A Mango népies darabja a régi kékfestő anyagokat idézi. Az ára 12 995 forint. A Calzedonia empire-szabású modellje a gazdagon megmunkált vert csipkét hozza vissza a divatba, 10 990 forintért. A Bon Prix weboldalán egzotikus, latinos beütésű, fodros vállú ruhácskára bukkanhatsz, 5999 forintért.

Nőies, romantikus nyári ruhák
Promod 10 200 Ft
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Az Otto hófehér, csipkés változata az autentikus, népies neglizsét utánozza, melyben igazán szexis lehetsz, ha 20 415 forintért megvásárolod.

Merészen csajos strandruhák

Nyaraláskor, illetve a strandon nyugodtan lehet kicsit szabadabb, kacérabb az öltözéked, ha nem fut át a közönséges kategóriába. Ám mindez az idei ruhákkal szinte lehetetlen, hiszen az uralkodó trendek ügyesen ötvözik a kihívóan nőies fazonokat a romantikus stílusra jellemző finomsággal és kecsességgel. A vízparton andalogva a tengerészmódit is bevetheted, melynek nemcsak a feszesebb változata közismert, hanem a csibészesebb, lezserebb elképzeléseit is megtalálod a palettán, melyeket akár romantikus kiegészítőkkel is csajosabbá tehetsz.

A Promod nyakba kötős, mintás pamutruhája 10 200 forintért kapható. A Mango A-vonalú, pánt nélküli, színes ruháját 9995 forintért szerezheted be magadnak. Az Otto választékából szintén egy pánt nélküli darabra tehetsz szert 10 555 forintért, mely pimaszul áttetsző. A Bon Prix térdig érő, virágos strandruháját 4399 forintért tudod megrendelni.

Alakjavító divattippek nyárra
Alakjavító divattippek nyárra
Csodaszép nyári ruhák testalkatra szabvaA 8 legszebb nőies egyberuha, ha nagy a popsid8 nőies ruhadarab alacsony lányoknak14 nyári ruha, ami 10 kilóval többnek mutatA férfiak kedvenc bikinifazonjai9 karcsúsító szoknyafazon a szezonbanKarcsúsító kis fekete ruhákA legjobb partiruhák stílusok szerintRomantikus, nőies szoknyák testalkatra szabva13 öltözék esős nyári napokra

Ha már strand, akkor tengerészmódi!

A Zara ’60-as éveket idéző, piros csíkos zsákruhájára 8995 forintért csaphatsz le.

A Mango tengerész stílusú kollekciójából két nőies darabot ajánlunk a figyelmedbe: a visszafogottabb, gombokkal díszített darabért 11 995 forintot kell áldoznod, a csíkos miniruhát pedig 6595 forintért tudod megkaparintani.

A farmer is lehet romantikusan bájos

Ha kedveled a farmert, illetve azt az életérzést, amit képvisel, akkor sem kell megválnod tőle, amikor a nőies nőt vagy a kislányos Lolita-stílust szeretnéd kihozni magadból. A nyár slágerei a farmerruhák terén is a fodrokkal vagy csipkével kombinált, derékhangsúlyos megoldások, melyek nem rejtik véka alá az alakodat.

A Pepe Jeans üzleteiben derékban megkötős, fodros aljú farmerruhára lelhetsz, 19 995 forintért. A New Yorker csőtop felsőrészű, fodros szoknyás gyöngyszeme 9990 forintba kerül. A Mango hasonló darabot kínál számodra spagettipántos változatban, 12 995 forintért.

Még nincs hozzászólás

Milyen formájú a popsid? - Ez a nadrág áll rajta a legjobban

Ha szeretnéd hátulnézetből is a legjobb formádat nyújtani, nézd meg, milyen nadrágfazonok állnak jól.
Szépség és divat

Ultranőies egyberuhák körképe - Árakkal és lelőhelyekkel

A nőies stílus szinte megköveteli, hogy ruhát viselj. Nézd meg, milyen finom darabokkal kecsegtet a kínálat!
Szépség és divat
Bőrmegújító program
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.