kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

A 6 legszexibb frizura a pasik szerint

A 6 legszexibb frizura a pasik szerint

Érdekel, hogy mivel csábíthatod el a pasit a hétköznapokban vagy akár egy parti alkalmával? Megkérdeztük őket, milyen hajat szeretnek.

Szerző: Egresi Kata
Forrás: Femina.hu

Ahogyan az öltözködésben, úgy a frizurák terén is elmondható, hogy a férfiak sokkal konzervatívabbak, és nem mindig szeretik a túl modern, kimódolt fürtöket a szebbik nem fején.

Vörösen
Szőkén

Általában elmondható, hogy a férfiak a hosszú hajat szeretik, ami legyen dús és illatos, jó, ha nincs tele hajformázókkal, mert akkor nem lehet beletúrni. Férfiakból véleményt kicsalni elég nehéz, de nem lehetetlen, így aztán kiderítettük, melyek a top frizurák szerintük.

Hajszín

Valószínűleg a legtöbb férfinak igazából nem számít a hajszín, és nem annak alapján választ párt magának, hogy az illető hölgy csokoládébarna, avagy platinaszőke-e, de két hajszínt különösen kedvelnek. Az egyik a boszorkányos vörös, aminek régen varázserőt tulajdonítottak. Hozzá kell tenni, hogy a természetes vörös nőkön akad meg inkább a szemük, és biztos lehetsz benne, hogy az első gondolatuk más testtájakra kalandozik, hogy ott vajon milyen színnel találkoznának. Egy ügyes fodrász természetesen meg tudja oldani, hogy a lehető legtermészetesebbnek tűnjön a hajszín. Ma a paprikapiros és a rézszín hódít, a különböző padlizsános árnyalatok szerencsére kimentek a divatból.

A másik kedvenc, és ezt talán mondani sem kell, a szőke. Ez a hajszín ártatlanságot és védtelenséget sugall, így aztán felkelti a védelmező ösztönt a férfiakban. Gondoljunk csak Marylinre, aki lehet, hogy nem vált volna legendává, ha barna marad.

Frufruval

Mindenkinek van egy frufrufazon, ami jól áll, és a férfiak is szeretik a szembe vagy homlokba omló frizurát, mely alól sejtelmes pillantásokat lehet küldözgetni. A határozott, egyenes vonalú frufru azoknak a férfiaknak tetszik, akiknek nincs problémájuk a női önállósággal.

A hosszú, féloldalas frufru nagyon nőies, és az sem baj, ha nem ér fenékig a haj többi része. Hajvasalóval pár mozdulattal a képen látható módon alakítható, csak egy picit kell felfelé húzni a készüléket.

Buliba

Szép, szép a konty, de, ha elegáns eseményről van szó, a pasik akkor is a kibontott hajra szavaznak, vagy a laza, úgy néz ki, mintha éppen összefogtam volna típusúra. A sajnos még mindig előszeretettel alkalmazott csillámtól kiveri őket a víz, és nem szívesen veszik, ha a ruhájukon landol egy jó adag.

Az oroszlánsörényre emlékeztető kreppelt haj ismét divatos, és valódi ragadozóra vall, ami bizony tetszik a férfiaknak. Kicsit munkás kialakítani, és nem is tesz jót a hajnak, de egyszer-egyszer érdemes kipróbálni. Legelsőnek szárítsd be a hajad, a tincseket elhúzva a fejbőrtől, illetve a fejet előrehajtva, hogy ne lapuljon rá később a haj. A hajat vasald ki, majd ezután kreppeld be. Mielőtt nekilátnál, fújd be hővédő spray-vel.

A platinaszőke, csillogó frizura huncut, és a féloldalas frufru igazi dívát varázsolhat viselőjéből. Természetesen barna hajból ugyanolyan szexi, mint szőkéből. A laza fürtöket körkefével alakíthatod ki, ha egyenes a hajad, akkor nincs szükség vasalásra, ha azonban hullámos, mindenképpen izzítsd be a készüléket.

Még nincs hozzászólás

A legnőiesebb hosszú frizurák - Neked melyik áll jól?

Találd meg az arcodhoz és stílusodhoz leginkább illő szexi hosszú hajat!
Szépség és divat

A legnőiesebb félhosszú frizurák: így kérd a fodrászodtól! - Így kérd a fodrászodtól!

Ha nincs ötleted, hogy milyen frizurát vágass félhosszú hajadból, most adunk néhány igazán nőies tippet.
Szépség és divat
Sminkiskola
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.