kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Szépség és divat   /  

Előnytelen pólófazonok nőknek

8 trendi pólófazon, ami senkinek nem áll jól
Mégis sok nő viseli

A póló egyszerű viselet, mégis lehet vele hibázni. Egyes fazonokkal könnyen elcsúfíthatod az alakodat.

Forrás: Femina.hu

Valószínűleg a póló nem kapna tophelyezést a legjobb divatcikkek listáján, mégis az egyik legkelendőbb darab az üzletekben. Nyilván azért, mert praktikus viselet, ráadásul sokkal olcsóbb, mint egy ruha, így könnyebb engedni a csábításának. A sietős reggeleken pedig szinte adja magát, hiszen bármikor fel lehet kapni egy farmernadrággal, különösebb átgondolás és stílusegyeztetés nélkül.

Ám míg régen csupán kényelmi szempontokat szolgált a póló, manapság egyre inkább beszippantja, illetve az aktuális trendekhez igazítja a divat. Így már nem csupán a színét és mintáját érdemes figyelembe venni a vásárláskor, hiszen az elmúlt években a pólófazonok is megsokszorozódtak. Bár nagyon kacifántos újdonságok nem születtek, azért akad egy-két régi és friss szabáskülönlegesség, melyekkel nagyon könnyű tévedésbe esni.

Divattippek sztároktól és az utcáról

Sienna Miller babát várva is szexi »
New York-ban így öltöznek nyáron »
Nyári divat a világ különböző pontjairól »
Még több stílustipp és divat a Retikül.hu-n »

A klasszikus, amerikai T-szabású pólók a kilencvenes évek után már csak a portörlők és a játszóruhák táborát gazdagították - talán nem véletlenül. Most a retrólázzal újra visszatértek a divatba, de ne dőlj be nekik. A vékonyakon lógnak, a teltebb alakot pedig még nagyobbnak mutatják.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 8

Borzalmas bikinifelsők

Nemcsak a pólók, a bikinifelsők között is akadnak olyanok a kínálatban, melyeknek több a hátrányuk, mint az előnyük. Ezeket kerüld el a leárazásokon!

6 hozzászólás
briell       2012-09-06 13:27
7.
Ez a "cikk" úgy ostobaság, ahogy van. Hogy lehet ennyire általánosítani? Minden az épp aktuális darabtól és annak viselőjétől függ. Arról nem is beszélve, hogy a színek, anyagok éshogy mivel vesszük fel, rengeteget befolyásolja a dolgokat...
solari21       2012-07-24 20:41
6.
Egyetértek BioLogical. Ami a hasvillantós pólókat illeti: én imádom őket. Meg van a helye, hogy hol hordható anélkül, hogy közönséges lenne. Egy szép, lapos és kidolgozott hason jól mutat és mint tudjuk, ritka az ilyen poci (aminek ugye legfőbb oka,... tovább »
kicsikocsi2       2012-07-24 08:52
5.
Nekem sem tetszettek ezek a pólók, nemcsak a szabásuk, a színük, mintájuk miatt sem. Számomra ezek tipikusan azok a darabok, amiket max. házimunkához vagy kertészkedni veszek fel. Ízlések és pofonok :)

A nyár legtrendibb alakformáló fürdőruhái

Szeretnél bombázóként hódítani a parton? Ilyen fürdőruhát válassz!
Szépség és divat
Letölthető edzéstervek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.