kisebb normál nagyobb
Címoldal   /  

RSS gyűjtő

RSS gyűjtő

Állítsd be kedvenc rovataidat élő könyvjelzőnek!

Forrás: Femina.hu

Egyszerű tartalomszolgáltatás

Hogy ne maradj le semmiről, állítsd be számítógépeden néhány egyszerű kattintással az élő könyvjelzőket, és értesülj mindig a legfrissebb tartalmakról. Az élő könyvjelzők használatával a böngészőablakod könyvjelzősávjában nem csak a Femina ikont, de a legutóbb frissült cikkünket is látod, ráadásul egyetlen kattintással elérheted azt. Az élő könyvjelző beállításához kövesd az alábbi lépéseket.

Az RSS használata Firefoxban

 1. Kattints rá a lent található listában, arra a linkre, amelyiket élő könyvjelzőnek szeretnéd beállítani.
 2. Az új ablakban megnyíló oldalon a "Feliratkozás erre a forrásra a következővel" melletti lenyíló ablakban válasszad az "Élő könyvjelzővel"-t, majd kattints a "Feliratkozás" gombra.
 3. A felugró ablakban átírhatod a nevét az RSS-nek, kiválaszthatod, hogy melyik mappába kerüljön, majd a "Feliratkozás" gomb ismételt megnyomásával a beállítottaknak megfelelően elmened a könyvjelzőt.

Alapbeállításokat használva a böngésző fejlécében található "könyvjelzők" opcióban innentől mindig megtalálod a beállított rovat friss híreit.

Az RSS használata Internet Explorerben

 1. Kattints rá az alábbi listában, arra a rovatra, amelyiket élő könyvjelzőnek szeretnéd beállítani.
 2. Az új ablakban megnyíló oldal tetején kattints az "Előfizetés a hírcsatornára" feliratra.
 3. A felugró ablakban átírhatod a nevet, beállíthatod, hogy melyik mappába érkezzenek a hírek, majd az "Előfizetés" gombra kattintva elmentheted azt.

Ezután a böngésző ablak jobb felső sarkában található csillagra kattintva, a megjelenő kis ablak "hírcsatorna" fülén megtalálod az általad kiválasztott hírforrást.

A Femina.hu alábbi RSS szolgáltatásai közül választhatsz:

Még nincs hozzászólás

Erzsébet királynő új portré

Imádják a rajongók az uralkodónőről készült festményt.
Világsztár
Használd ezeket édesítésre cukor helyett

A cukorfogyasztás akár egészségkárosító hatású is lehet. Ne ijedj meg, nem kell lemondanod az édes ízekről, hiszen léteznek mesterséges és természetes cukorpótlók is. Szakértőnk mindent elmond róluk.

Dátum: 2011. szeptember 25.
Készítette: Femina.hu
Villámnarancs kúra
  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.