kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Recept   /  

Ételek csirkemellből

A 8 legjobb étel csirkemellből
Képes receptajánló

A csirkemell nem véletlenül népszerű alapanyag: változatos és finom fogásokat készíthetsz belőle.

Forrás: Femina.hu
2013.07.06.

A csirkemell szinte mindenhogy jó, egyféleképpen nem: ha kiszárítod. Temérdek praktika van ennek elkerülésére, talán a legjobb és legismertebb módszer az, ha készítés előtt tejbe áztatod a húst, így biztosan omlósabb lesz, de az sem árt neki, ha csak simán rajta hagyod a bőrét, és úgy sütöd ki, vagy az is egy jó megoldás, ha sóoldatban úsztatod a sütés előtt, így sem fog kiszáradni, és a végeredmény egészen biztosan ízletes és omlós lesz.

A csirkemell után a leggyakrabban használt alapanyagok sorában biztosan ott van a sajt, süsd a húsra, tegyél közéjük valami zöldséget, az egész nem telik többe, mint 20 perc, a végeredmény pedig fejedelmi lakoma!

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 8

A jótékony bunda, ami mindenkinek jól áll

Természetesen ételekről van szó, és persze hogy a rántottakról, a ropogós bunda alatt bármi is rejtőzzék, isteni fogás kell, hogy legyen

Még nincs hozzászólás

Csirkesaláta pirított magvakkal

A salátát dobd fel finom és egészséges pirított magvakkal, , az omlós husi és a ropogós termések nagyon jól megférnek egymással.
Recept

Tejszínes-gombás ragu

Egy finom tejszínes-gombás ragu ugyanolyan jól állhat egy adag frissen főzött tésztának, mint egy pár perc alatt kisüthető húsnak.
Recept
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.