kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Recept   /  

Ételek csirkemellből

A 8 legjobb étel csirkemellből
Képes receptajánló

A csirkemell nem véletlenül népszerű alapanyag: változatos és finom fogásokat készíthetsz belőle.

Forrás: Femina.hu
2013.07.06.

A csirkemell szinte mindenhogy jó, egyféleképpen nem: ha kiszárítod. Temérdek praktika van ennek elkerülésére, talán a legjobb és legismertebb módszer az, ha készítés előtt tejbe áztatod a húst, így biztosan omlósabb lesz, de az sem árt neki, ha csak simán rajta hagyod a bőrét, és úgy sütöd ki, vagy az is egy jó megoldás, ha sóoldatban úsztatod a sütés előtt, így sem fog kiszáradni, és a végeredmény egészen biztosan ízletes és omlós lesz.

A csirkemell után a leggyakrabban használt alapanyagok sorában biztosan ott van a sajt, süsd a húsra, tegyél közéjük valami zöldséget, az egész nem telik többe, mint 20 perc, a végeredmény pedig fejedelmi lakoma!

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 8

A jótékony bunda, ami mindenkinek jól áll

Természetesen ételekről van szó, és persze hogy a rántottakról, a ropogós bunda alatt bármi is rejtőzzék, isteni fogás kell, hogy legyen

14 konyhai praktika, amit ismerned kell!
14 konyhai praktika, amit ismerned kell!
17 konyhai eljárás, amit ismerned kell!15 csodás fűszernövényFinomságok a hidegbenIsteni nyári receptek

Még nincs hozzászólás
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.