kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Recept   /  

Ételek csirkemellből

A 8 legjobb étel csirkemellből
Képes receptajánló

A csirkemell nem véletlenül népszerű alapanyag: változatos és finom fogásokat készíthetsz belőle.

Forrás: Femina.hu

A csirkemell szinte mindenhogy jó, egyféleképpen nem: ha kiszárítod. Temérdek praktika van ennek elkerülésére, talán a legjobb és legismertebb módszer az, ha készítés előtt tejbe áztatod a húst, így biztosan omlósabb lesz, de az sem árt neki, ha csak simán rajta hagyod a bőrét, és úgy sütöd ki, vagy az is egy jó megoldás, ha sóoldatban úsztatod a sütés előtt, így sem fog kiszáradni, és a végeredmény egészen biztosan ízletes és omlós lesz.

A csirkemell után a leggyakrabban használt alapanyagok sorában biztosan ott van a sajt, süsd a húsra, tegyél közéjük valami zöldséget, az egész nem telik többe, mint 20 perc, a végeredmény pedig fejedelmi lakoma!

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 8

A jótékony bunda, ami mindenkinek jól áll

Természetesen ételekről van szó, és persze hogy a rántottakról, a ropogós bunda alatt bármi is rejtőzzék, isteni fogás kell, hogy legyen

Még nincs hozzászólás

Citromfüves csirkemell

A csirkemell az egyik legnépszerűbb alapanyag, nem véletlenül: szinte bármivel készítheted, biztosan finom lesz.
Recept

Tejszínes-gombás ragu

Egy finom tejszínes-gombás ragu ugyanolyan jól állhat egy adag frissen főzött tésztának, mint egy pár perc alatt kisüthető húsnak.
Recept
Főzőiskola

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.