Mustáros sült hús az első grillezéshez
Isteni és egyszerű a mustárban pácolt sült hús, melyet nagyon könnyű elkészíteni, megenni pedig még inkább.
Úgy tűnik, itt a nyár, ideje hát leporolni és üzembe helyezni a grillezőkészletet, és az ebédet a szabadban elkészíteni.
Az egyik legegyszerűbb és legfinomabb pác a mustáros, nem kell hozzá semmilyen különleges összetevő.
Mustáros grillhús
Hozzávalók 4 személyre:
- fejenként két szelet tarja
- 1 tubus mustár
- 1 fej vöröshagyma
- két gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- só
- bors
Elkészítés ideje:
30 perc plusz a pácolás.
Elkészítés menete:
A húst egy kicsit klopfold ki és sózd be. Ha szükséges, szedegesd le róla a nagyon zsíros részeket. A hagymát kockázd fel, a fokhagymát passzírozd át. Keverd össze a mustárt, a fűszereket és egy kevés olívaolajat.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
A húsokat kenegesd meg a páccal alaposan, majd tedd éjszakára a hűtőbe. Másnap süsd ki hirtelen akár grillrácson, akár serpenyőben.
Isteni húsok
Ha nagy ragadozó hírében állsz, akkor biztosan tetszeni fog képgalériánk, melyben nemcsak gusztusos képeket, de recepteket is találsz.