kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Recept   /  

Mustáros sült hús az első grillezéshez

Mustáros sült hús az első grillezéshez

Isteni és egyszerű a mustárban pácolt sült hús, melyet nagyon könnyű elkészíteni, megenni pedig még inkább.

Szerző: Egresi Kata
Forrás: Femina.hu
2012.04.30.

Úgy tűnik, itt a nyár, ideje hát leporolni és üzembe helyezni a grillezőkészletet, és az ebédet a szabadban elkészíteni.

Az egyik legegyszerűbb és legfinomabb pác a mustáros, nem kell hozzá semmilyen különleges összetevő.

Mustáros grillhús

Hozzávalók 4 személyre:

  • fejenként két szelet tarja
  • 1 tubus mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • két gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés ideje:

30 perc plusz a pácolás.

Elkészítés menete:

A húst egy kicsit klopfold ki és sózd be. Ha szükséges, szedegesd le róla a nagyon zsíros részeket. A hagymát kockázd fel, a fokhagymát passzírozd át. Keverd össze a mustárt, a fűszereket és egy kevés olívaolajat.

A húsokat kenegesd meg a páccal alaposan, majd tedd éjszakára a hűtőbe. Másnap süsd ki hirtelen akár grillrácson, akár serpenyőben.

Isteni húsok

Ha nagy ragadozó hírében állsz, akkor biztosan tetszeni fog képgalériánk, melyben nemcsak gusztusos képeket, de recepteket is találsz.

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok
Képeken a legfinomabb fűszeres húsok
A tökéletes házi gyros receptjeÍnycsiklandó sültekMilyen ételhez milyen bor illik?13 súlyos konyhai bakiFinomságok a hidegben7 recept vacsorára 30 perc alatt A legkedveltebb hazai specialitások16 fortély a tökéletes húshoz17 konyhai eljárás, amit ismerned kell!14 konyhai praktika, amit ismerned kell!

Még nincs hozzászólás

Gyors sült csirke pirított almával és hagymával - Gyors ebéd vasárnapra

Az almás-hagymás sült csirkecsíkok nagyon hamar elkészülnek, így nem kell a vasárnapot a konyhában tölteni.
Recept

Mustáros csirkeszárny: fűszeres és ropogós

A csirkeszárny finom és olcsó, csak tudni kell jól elkészíteni. Mustáros pácunktól ropogós lesz, és mindenki repetát kér majd belőle.
Recept
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.