Különleges lapra sütött krumpli - Így eddig még nem készítetted

Néhány fűszerrel és nem szokványos formában megsütve extra krumplivacsorát tálalhatsz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elképesztően jó ötletet találtunk, hogyan tudsz néhány nagyobb méretű krumpliból is igazán mutatós, pénztárcabarát és isteni fogást varázsolni az asztalra. Kínálj hozzá ízesített tejfölt vagy mártogatóst.

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A krumplikat pucold meg, mosd meg, és vágd le a széleiket, hogy nagy téglalap formájúak legyenek. Vékonyan szeleteld fel a hosszabb oldalukon. Rakd egy tálba az olvasztott kacsazsírt, a borsot, kevés sót, és jól keverd össze.

Rendezd a lapokra szeletelt krumplikat egy közepes méretű tepsibe vagy tűzálló tálba szorosan egymás mögé. Süsd körülbelül egy órán át. Ha a krumpli belül puha, kívül aranyszínű és ropogós, kiveheted a sütőből. Ellenkező esetben süsd tovább. Még forrón szórj rá zöldfűszert és sót.

Ezt is szeretjük