Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús

Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A családi népszerűségi listán előkelő helyen fog szerepelni a krémsajtos rántott csirkemell. A töltelékben az a legjobb, hogy többféleképpen variálható, így esély sincs, hogy megund. Kívül ropogós, belül nyúlós és kellemesen fűszeres. Mi kell még?

Krémsajtos csirkemell

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 csirkemellfilé
  • 25 dkg krémsajt
  • 2 szál zöldhagyma
  • 1 paprika
  • bors

Panírozáshoz

  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket középen nyisd szét éles késsel, de ne vágd át. Kicsit klopfold ki, sózd, borozd ízlés szerint. A hagymát aprítsd fel, a paprikát pedig kockázd fel, majd keverd a krémsajtba. A tölteléket kanalazd a csirkemell egyik oldalára, és hajtsd rá a másik felét.

Panírozd be a húst a megszokott módon. Először forgasd a lisztbe, majd a felvert tojássárgába, végül pedig a zsemlemorzsába. Forrósíts olajat, és pakold bele a csirkemellet. Süsd mindkét oldalát aranybarnára közepes lángon körülbelül öt-öt perc alatt. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le róla az olajat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük