A pörkölt tipikusan magyaros ízvilágot képvisel a hússal, a pirospaprikával és a hagymával. Bármilyen húsból isteni, és tejföllel is gazdagíthatod.
Kapcsolódó cikkek: Szegedi pörkölt » Malacpörkölt » Marhapörkölt »
Ehhez a cikkhez ajánljuk
Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lánya a TV2 sorozatában: Szonja nagyon hasonlít az anyukájára
Azonnal vidd vissza, ha ilyen gyümölcsöt vettél, mert baj van vele! Fontos figyelmeztetést tett közzé a Spar
Ördög Nórát idén is legyőzte az év női műsorvezetője: íme a Televíziós Újságírók Díja nyertesei
Kell-e a megállásnál indexelni? Gyors KRESZ-teszt, amit tudni kell a közlekedésben
60-an sem lakják a dombok között megbújó magyar falut: képeslapra illik a táj
Fontos dologra figyelmeztetnek a szakemberek a vízóraaknákkal kapcsolatban: nagy bajt okozhat, ha nem figyelsz erre